Zafer, Cumhur İttikakı’nın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Haziran seçimleri bitti ve CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ’nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN seçildi.

Bu seçimden “Cumhur İttifakı, Millet aklı” zaferle çıktı. Diğer kazan ise Milliyetçi Hareket Parti’si ve Ülkücülerin iradesi oldu. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yansıyan bu irade Milliyetçi, Güçlü Türkiye’yi inşa edecektir.

1 Kasım’dan sonra MHP üzerinde oynanan oyunlara direnen Devlet Bahçeli her zaman olduğu gibi ülkeyi postmodern hainlere bırakmamıştır. 15 Temmuz darbe girişiminden saniyeler sonra Balgat’ın ışıkları tüm Türkiye’yi aydınlatmış, Türkiye milletin iradesi ile tarihte derin yaralar aldığı darbelerin bir tanesini daha sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin, ülkücülerin katkısıyla atlatmayı başarmıştır.

1 Kasım’da AKP ile neden koalisyon kurmadın diyerek ayaklananlar 15 Temmuz’dan sonra ki süreçte MHP’nin DEVLET MİLLET demesini bir türlü hazmedememişlerdir. Ülkücülüğü ayaklar altına alan bir adamla neden ittifak kurdunuz diyerek yangın çıkarmaya çalışanların unuttukları bir konu var; Devlet ne zaman zora girse ülkücülerin Devletin yanında duracağı. MHP’nin ve Ülkücülerin misyonunu öğrenemeyenler, hata üstüne hata yapmaya devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi  PKK,FETO,DAEŞ adı her ne olursa olsun terör odaklarına, terör sevicilere, Türk düşmanlarına geçit vermeyecektir.

Zafer, Cumhur İttikakı'nın

24 Haziran gecesi  “MİLLET AKLI” ve  iradesinin sandığa yansımasıdır. Ancak, sırf barajı geçsin diye eli kanlı teröristleri, PKK’nın arka bahçesi konumunda olan HDP’yi destekleyen bir kısım CHP seçmeni hayatının hatasını yapmıştır. ÜLKÜCÜLER her zaman olduğu gibi ülkenin menfaatleri doğrultusunda, kırmızı çizgileri geçmeyen her hükümete destek olmuştur. Milletimiz’de 24 Haziran günü MHP’yi kilit parti yaparak ödüllendirmiş ve mecliste bir nevi denetleme görevi vermiştir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın, MHP bu ülkenin sigortası, teminatıdır.

Allah’a şükür terörle mücadele eden KIZILELMA ülküsünü kucaklayan, ülkenin kırmızı çizgilerine sahip çıkan bir Cumhurbaşkanı var. Hal böyle olduğu sürece biz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın destekçisiyiz. Siyasette uzlaşma ülke menfaatimiz için önemlidir. Kısır siyasi çekişmeler ülkeyi hep dar ağacına götürmüştür.

ACIMIZ HİÇ HAFİFLEMEDİ

Bugün 25 Haziran Ali Rıza Altınok’un ailesinin acımasızca katledildiği gün. İŞTE neden İttifak diyenlere cevap;

Mecliste güçlü demokrasi diyerek HDP’yi meclise taşıyanlar dün aynı zihniyetteydiniz gelecekte de aynı kalacaksınız.

YIL: 25 HAZİRAN 1980
İYİ OKUYUN!
“Biz Tıp fakültesi öğrencileriyiz. Size ait daireyi kiralamak istiyoruz” dediler oturup bir güzel yemek yediler ve sonra…..

Ülkücü Altınok ailesini nasıl şehit ettiler?
MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı olan babası, annesi ve kız kardeşiyle birlikte, kiracı kılığında evlerine giren MLSPB’lilerce( Marksist Leninist Silahlı Propaganda Birliği )katledilen İnci Altınok’un ailesinin katillerine seslenişi;
“Bugün “katiller hesap versin” diyenlerin, benim ailemin katillerine sahip çıktıkları için vicdanlarının sızladığına inanırsam, elbette ben de “bütün katillerin” bulunmasına ve hak ettikleri şekilde cezalandırılmalarına destek veririm. Bir katilin anılarının, yaptıklarını marifet gibi anlattığı, yücelttiği kitapların Meclisin çatısı altında olmasını hazmedemiyorum.

13 Mayıs 1985 tarihli Milliyet ve Hürriyet gazetelerinde, annesi, babası ve kız kardeşini öldürmek de dahil birçok suçtan müebbet hapse mahkum olan Ayşe Hülya Özzümrüt’ün, cezaevinde çekilen “mutlu anneler günü” fotoğrafına bakan Altınok’un gözleri doluyor, “Beni annesiz bırakanları, annelerine kavuşturarak ödüllendirdiler” diyor. Altınok, ailesini kaybettikten sonraki en büyük acısının, ailesinin katili Özzümrüt’ün tahliyesi olduğunu söylüyor…
(Kaynak Yeniçağ)
En acısı da o dönem “Annesine hasret kız” olarak gazete manşetlerine taşınan eli kanlı katilin arkasında duran medyanın tahliye olmasında ki payı.

Yemeğini yiyip suyunu içtikleri evin tüm fertlerini katleden alçaklar utanmadan duvarlara “Faşist yuvalarını dağıttık” yazıyor ve bugün

Siz ADALET için yürüyordunuz değil mi?
Siz DEMOKRASİ diyordunuz değil mi?
Siz DÜŞÜNCE özgürlüğü diyordunuz değil mi?
Siz KADIN HAKLARI diyordunuz değil mi?
Siz İNSAN HAKLARI diyordunuz değil mi?
Söyleyip de yapmadığınız daha ne var?

Allahın adaletine inanarak, Ali Rıza Altınok ve ailesini tüm şehitlerimizi rahmet ve merhametle anıyorum. Allah mekânlarını cennet eylesin. Allah zalime fırsat vermesin.
Mezine Sırakaya

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zafer, Cumhur İttikakı’nın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin