MHP’li Küççük, “Gaziantep’in sorunları çözüm bekliyor”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi A. Adayı Rıdvan Küççük, Gaziantep’in bir yığın sorunu olduğuna dikkat çekerek, sorunları ötelemek yerine çözüm üretmek gerektiğini söyledi.

Trafik sorununun arap saçına döndüğünü belirten  Küççük, “Kilit noktalarda ki parkomat sistemini tamamen kaldırıp şerit sayısı arttırılması şart. Trafik çilesi her geçen gün artarken, bu sorunu sadece U dönüşlerini yasaklayarak çözemezsiniz” dedi.

Küççük yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Trafik U dönüşlerini yasaklayarak çözülmez”

Gaziantep halkı bu konudan oldukça rahatsız çünkü trafiğe çözüm getirdik diyenler aslında içinden çıkılmaz hale getirdiler. ‘Olsunda,yapalımda  idareten gitsin ‘ mantığıyla yaptıkları her şey aslında bir çözüm değil geleceğe düğüm atmaktır. U dönüşlerini yasaklamakla, sola dönüşleri yasaklamakla trafiğe çözüm getirilmez.Nitekim sorun giderilmedi. Gaziantep halkı trafik sıkıntısından çok rahatsız durumdadır.Bu  işin basit çözümleride var,Kilit nokta dediğimiz yerlerdeki parkomat sistemini tamamen kaldırıp şerit sayısı arttırılmalıdır.

“Park ve Mesire alanlarındaki güvenlik arttırılmalı”

Gazişehrimizin güzide ilçesi adını şehitimizden alan Şehitkamil ilçemizdeki parklarda çocuklarımızın güvenliği tehlikededir.kış münesebetiyle çok fazla kullanılmasa da birçok mahallemizde çocuklarımız oyun alanı tercihleri parklar oluyor, bu yüzden onların kış şartları için gerekli bakım ve iyileştirmeler acilen yapılmalıdır. Bununla beraber parklardaki güvenlik görevlilerinin işlerini ne ölçüde yaptığı gözden geçirilmeli, güvenlik görevlileri park içlerinden ayrılmamalı , çocuklarımızın güvenlik sorunundan sorumlu oldukları net bir şekilde hatırlatılmalıdır.

“Gaziantep’in spor tesisleri sorununu görmemezlikten gelemezsiniz”

Türkiye’nin en az spor tesisi bulunan illeri arasındayız. Gaziantep’te ki spor tesisi sorununu görmemezlikten gelemezsiniz. Nedeni ise belediyelerimizin alanları istedikleri gibi imara açmalarıdır .Belediyelerimiz bu sorun karşısında tedbirler almamıştır. Belediyelerimiz bu şehri spor tesisleri yönünden kısır bırakmıştır. Gaziantep’te dünya ve Avrupa dereceleri bulunan branşların büyük çoğunluğunun çalışacakları alanlar yoktur.Geleceğimizin teminatı gençlerimiz eğitimden ve spordan uzak yetiştirilmeye çalışılıyor. Fakat Eğitim ve Sporun üst seviyelerde olduğu ülkeler sanayi ve ticaret yönünden de daha üst seviyelerdedir. Bu nedenle gençlerimizi önemsememiz ve onlara daha rahat ortamlar sunmamız gerekmektedir. Bu sorun içinde çözümünün merkeze yakın spor alanına uygun büyük bir arsa üzerine spor köyü inşa etmek olduğunu düşünüyoruz. Tüm branşlara uygun tesislerin bulunduğu bir alanımız olsa. Hiçbir takımımız antrenmanı nerde yapacağız? Maçımızı nerde oynacağız? Korkusu içinde olmasa,Gaziantep’e yakışır bir tesis yapılsa,her branşa hitap eden açık ve kapalı spor alanları çoğaltılsa bu şehrin sporda başarısı sanayideki kadar büyük olacaktır.”

MHP'li Küççük, "Gaziantep'in sorunları çözüm bekliyor"

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP’li Küççük, “Gaziantep’in sorunları çözüm bekliyor”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin