Acarsan Holding Markası Banetti, Worldfood 2017 Fuarında  

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood Istanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Banetti Markalı ürünler, ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna’nın birbirinden lezzetli tarifleriyle fuarın biranda gözdesi oldu.

Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood Istanbul fuarına katılan Banetti sektördeki ağırlığını hissettirdi. Ünlü İtalyan Şef Danilo Zanna’nın hazırladığı enfes Banetti Makarna lezzetleri, yurtiçi ve yurtdışından gelen binlerce fuar ziyaretçisinin beğenisine sunuldu. Etkinlik boyunca tüm ziyaretçiler, Danilo Zanna ile çektirdikleri eğlenceli fotoğrafları sosyal medyada paylaştı. Banetti markası; makarna, un, vakumlu irmik ve noodle ürünleriyle fuarda beğeni topladı. Fuar standında marka yüzü İtalyan Şef Danilo Zanna, Banetti için özel olarak hazırladığı, Türkiye’nin 7 bölgesinden lezzetleri makarnayla buluşturduğu tariflerini ziyaretçilere kendi elleriyle ikram etti. Banetti; 1977 yılında Selim Acar tarafından kurulan, Acarsan Makarna Un Gıda İnşaat Sanayii ve Ticaret A.Ş. markası olup Uzakdoğu, Ortadoğu, Asya, Avrupa, Güney Amerika ve Kuzey Amerika kıtalarında pek çok ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Dış Pazar payı yüksem olan Banetti iç pazarda da her geçen gün Pazar payını arttırmaya devam ediyor. Önümüzdeki günlerde iç pazara yönelik önemli bir lansman gerçekleştirecek olan Banetti’nin yeni sürprizleri tüketiciler tarafından da merakla bekleniyor.

 

Acarsan Holding Markası Banetti, Worldfood 2017 Fuarında  
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Acarsan Holding Markası Banetti, Worldfood 2017 Fuarında  

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin