Ak Parti İl Yönetimi’nden GAÜN Rektörü Gür’e hayırlı olsun ziyareti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti İl Yönetimi tam kadro olarak Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, “Biz her zaman olduğu gibi hocamızla, üniversitemizle beraberiz, beraber çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaret öncesi Ak Parti İl Yönetimi’ni bilgilendiren GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Üniversitesi’nin kapatılan Zirve Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla 50 bin öğrencili büyük bir üniversite olduğunu vurguladı. Rektör Gür, “Gaziantep Üniversitesi,  Gaziantep’in üniversitesidir. Bu üniversitenin gelişmesi, büyümesi kentin büyümesidir. Bu konuda da kentin tüm erklerinin işbirliği içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ise, il yönetimi, milletvekili ve bakanlarıyla her zaman Gaziantep Üniversitesi’nin yanında olduklarını vurgularken, bundan sonra da bu desteğin artarak devam edeceğini ifade etti. İl Başkanı Özkeçeci, “Ben hocama öncelikle hayırlı olsun diyorum. Hocamız, akademisyenlerimizin özgür  seçimi,  Sayın Cumhurbaşkanımız’ın taktir ve tercihiyle atandı. Biz, her zaman olduğu gibi yine hocamızla, üniversitemizle beraberiz. Gaziantep Üniversitesi için elimizden gelen her şeyi beraber yapacağız, beraber çalışacağız. Yeni yönetimin üniversitemizi daha iyi yerlere getireceğine olan inancımız tam” diye konuştu.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ak Parti İl Yönetimi’nden GAÜN Rektörü Gür’e hayırlı olsun ziyareti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin