Anadolu 500’e BEŞLER UN damgası

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün katılımıyla, 17 Şubat Cuma günü İstanbul’da düzenlenen Anadolu 500 ödül töreninde BEŞLER UN CİROSUNU EN ÇOK ARTTIRAN ŞİRKETLER kategorisinde 3. (üçüncü) sırada, İHRACATINI EN ÇOK ARTIRAN ŞİRKETLER kategorisinde 4.(dördüncü) sırada yer alarak çifte ödül aldı.

Ekonomist Dergisi’nin 13 yıldır yaptığı Anadolu 500 Araştırma sonuçlarına göre Beşler Grup’un lokomotif şirketi olan Beşler Un; Cirosunu en çok arttıran şirketler kategorisinde 3.(üçüncü), ihracatını en çok arttıran şirketler kategorisinde ise 4.(dördüncü) sıra da yer alarak çifte ödül ile geceye damgasını vurdu. Beşler Grup olarak 2016 yılında yapılan 1.300 milyon TL Ciro ve 244 Milyon Dolar İhracat ile ilgili olarak BEŞLER GRUP Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Mesut ÇAKMAK şu açıklamaları yaptı:

“2016 yılı grubumuz için mükemmel bir yıl olarak geçtiğini kabul etmekteyiz. Türkiye’nin toplam un ihracatının yaklaşık %15’ine Beşler imzasını attık. Son dönemde yaşanılan global sıkıntıların önüne geçecek akılcı stratejiler geliştirerek, çok ciddi projelere imza attık. Bunları yaparken sadece kendi grubumuzun değil tüm sektörün önünü açacak hamleler yaptık. 1 milyon 600 Tonluk ihracat ve ithalat yapmış durumdayız. Bu sayede ülkemize ciddi katma değer yarattığımız aşikârdır.

BEŞLER GRUP olarak altına imza attığımız bu projeler ile 70 bine yakın yük taşıma aracı görev alarak Türkiye’nin lojistik sektörüne de ciddi katkıda bulunduk. Bu vesileyle gece gündüz demeden bizlere lojistik desteği veren tedarikçilerimize de teşekkür ederiz.

Ülkemizde istikrarın yeniden tesis bulması ile yakın zaman da yapacağımız yeni yatırımlar konusunda da kamuoyuna sürpriz açıklamalar yapacağız.”

Mesut Çakmak; “Kaliteye, sistemi ve akılcı stratejileri eklerseniz başarı kendiliğinden gelir. Beşler Un tüm dünyada aranılan bir markadır. İlerleyen dönemde pazarlarımızı genişleterek sektöre yön veren, öncü ve belirleyici firma olma misyonumuzu sürdüreceğiz. 2017 yılında da Tüm grup şirketlerimiz ile gerek İSO ilk 500 de gerekse de ikinci 500 de üst sıralarda yer almaya devam edeceğiz. Bu başarının ardında her şeyden önce inanç vardır. Biz; ülkemiz adına, şehrimiz adına, her zaman en iyiyi gerçekleştirebileceğimize yürekten inanıyoruz. Beşler Un da ki başarımız, makarnada ki kalitemiz, nişasta ve glikozdaki değerimiz, aranan marka haline gelen Beşyem’imiz ile Türkiye’nin, gelişimine, kalkınmasına, 2023 hedeflerine ulaşmasına katkı sağlamak, kolektif başarıda pay sahibi olmak için üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ürettiğiniz ürünü önce siz tüketebiliyorsanız, başkalarına da rahatlıkla satabilirsiniz felsefemizden hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz.

“Üretimde, ihracatta, ar-ge’de, inovasyonda, her alanda Beşler Markası bir yıldız gibi parlıyor. Bu başarıda emeği geçen, bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Yönetim Kurulu Başkanımıza, çalışanlarımıza, iş ortaklarımıza, kamu kurumlarımıza ve tedarikçilerimize teşekkürü bir borç biliriz.”

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anadolu 500’e BEŞLER UN damgası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin