Ankas İstiklalspor’a yabancı oyuncu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Bölgesel Amatör Ligi (BAL ) ekiplerinden Ankas İstiklalspor’da transfer çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

Bu sezon ilk defa mücadele edeceği ligde güçlü bir takım oluşturmayı hedefleyen Bordo – Mavili ekip, yabancı futbolcu deniyor. 

Yeni sezon öncesi kamp çalışmalarını sürdüren Ankas İstiklalspor, 3 Kolombiyalı ve 1’de İspanyol futbolcuyu denemeye getirdi.

 Teknik ekibin belirlediği rapor doğrultusunda eksik mevkilere takviyeler yapacak olan Gaziantep temsilcisi, İspanyol 26 yaşında ki stoper Luıs Mıguel Perez Labado, Kolombiyalı 23 yaşında ki ön libero stoper Diego Fernando, 23 yaşında ki ön libero Davids Hidalgo ve 20 yaşında ki orta sahada görev yapan Vıctor Manuel Ortiz Ulzate’yi kampa davet etti. 

Ankas İstiklalspor'a yabancı oyuncu

ANTRENMANA ÇIKTILAR

Ankas İStiklalspor’un daveti üzerine gelen futbolcular takımla birlikte ilk antrenmanlarına çıktılar. Bir hafta boyunca denenmeye tabi tutulacak futbolcular hakkında ki değerlendirmeyi teknik ekip yapacak. 

GÜÇLÜ BİR EKİP OLMAK İSTİYORUZ

Bu sezon Gaziantep’i BAL liginde en iyi şekilde temsil edebilmenin mücadelesini verdiklerini kaydeden Ankas İstiklalspor kulüp başkanı Alaettin Atalar, “Dış transfer çalışmalarımız devam ediyor bir taraftan da yabacı oyuncuları kadromuza katmaya çalışıyoruz. Tabi bizlere önerilen çok sayıda yabancı futbolcu bulunuyor ama biz tavsiye ile değil bizzat görerek kadromuza dahil etmek istiyoruz. Yeni sezon öncesi çalışmalarımıza dört yabancı futbolcuyu davet ettik, bunlar hakkında teknik ekibimizin vereceği rapor doğrultusunda karar vereceğiz. Eğer Salih Karalar hocamız onay verirse statü gereği iki futbolcu ile anlaşacağız vermediği takdirde ise kendilerine teşekkür edeceğiz” açıklamasını yaptı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankas İstiklalspor’a yabancı oyuncu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin