Anka’yla Gaziantep’te diyabet turizmi gelişiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, ANKA Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek, bayramlarını kutladı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gelişmiş Tıp Teknolojisi

Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve AK Parti il ve ilçe yöneticilerinden oluşan AK Parti heyeti ANKA Hastanesini ziyaret etti. ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Kaplan, Genel Müdür Dr. Cengiz Bayram ve hastane yöneticileri Milletvekili Nejat Koçer’e, hastanede verilen hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Genel Müdür Dr. Cengiz Bayram, ANKA Hastanesi olarak diyabet cerrahisi ile yeni doğan ve  yeni doğan yoğun bakım hizmetleri açısından dünyanın en gelişmiş teknolojisine sahip olduklarını söyledi.

Diyabet Turizmi Gelişiyor

Dr. Bayram, tip 2 diyabet hastalarını cerrahi yöntemle sağlığına kavuşturduklarını belirterek, “Türkiye’nin diyabet cerrahisi konusundaki üç önemli merkezinden biriyiz. Türkiye’nin yanında dünyanın dört bir yanından gelen hastalarımıza Gaziantep’teki hastanemizde şifa dağıtıyoruz. Özellikle Avrupa ülkelerinden çok sayıda hasta geliyor. Bir taraftan yaşam kalitesini olumsuz şekilde etkileyen diyabet hastalığını iyileştirirken diğer taraftan da sağlık turizmi yoluyla ülkemize döviz kazandırıyoruz.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Zeynel Abidin Kaplan’a Teşekkür

Hastanenin acil servisi, yataklı servisleri ve yeni doğan yoğun bakım ünitesini gezen Milletvekili Nejat Koçer, böylesine modern tıp teknolojisi ile donatılmış bir hastaneyi Gaziantep’e kazandıran Zeynel Abidin Kaplan ve hastane yöneticilerine teşekkür etti. Milletvekili Koçer, “Bu güne kadar çok sayıda hastaneyi gezdim. Böylesine modern bir hastaneyi görmekten büyük mutluluk duydum. Böylesine bir yatırımı şehrimize kazandıranlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Koçer ve beraberindekiler hastanede yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek, bayramını kutladılar ve çeşitli hediyeler verdiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anka’yla Gaziantep’te diyabet turizmi gelişiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin