Başkan Fadıloğlu, saha çalışmasına hızlı başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ile birlikte 16 Nisan referandumu öncesi kırsal alanda bulunan mahallelere çıkarma yaptı. Halka yeni sistem ve anayasa ile ilgili bilgi veren Başkan Fadıloğlu ile Başkan Uğur, vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Türkiye’nin kaderini değiştirecek 16 Nisan referandumu için etkin bir saha çalışması gerçekleştirmek adına çalışan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, hafta sonu AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ile birlikte; Tokdemir, Beyreli, Kabasakız, Bozovası, Arıl, Bilek ve Battal mahallelerini ziyaret etti. Halkın yoğun ilgisi karşısında duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Fadıloğlu ile Başkan Uğur, saha çalışmalarının son güne kadar etkin bir şekilde süreceğini ifade etti.
Ziyarette vatandaşlara seslenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, istikrarın devam etmesinin önemine vurgu yaptı. 16 Nisan günü birlik ve beraberliğin sağlanmasının gerektiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Ülke olarak çok zor zamanlar geçirdik. Bu zor günleri sağduyu ve güçlü iktidarımız sayesinde aştık. Her zaman halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalıştık. Milletimizin kaynağını en verimli ve faydalı şekilde kullanmaya gayret ettik. 16 Nisan günü, çocuklarımızın geleceği için çok önemli. Vatan toprağının her köşesinde hizmetlerin hız kesmeden devam etmesi, milletimizin refahı için kararımız elbette ki evet olacak. Çalışmalarımız aralıksız sürecek” diye konuştu.

AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur ise Gaziantep’in en ücra köşesine kadar çalınmadık tek bir kapı bile bırakmadan referandum çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Fadıloğlu, saha çalışmasına hızlı başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin