Başkan Kılıç, Sanayi Esnafının sorunlarını dinledi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen Başkan Kılıç, esnafın sorunları dinleyerek incelemelerde bulundu.

Çalışmalar ile ilgili esnafa bilgi veren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, eksikliklerin giderilmesi için yetkililere talimat verdi.

“ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Kılıç, “Sorunların çözümü noktasında Oğuzeli Belediyesi olarak her türlü katkı ve desteği sunmaya hazırız” dedi.

Başkan Kılıç, Sanayi Esnafının sorunlarını dinledi

Başkan Kılıç, “Oğuzeli Belediyesi olarak esnafların taleplerini dinlemek sorunları yerinde tespit etmek amacıyla ziyaretler yapıyoruz. Esnafımızla istişare yaparak çözüm odaklı çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Amacımız daha yaşanabilir bir Oğuzeli oluşturmak. Belediye olarak esnafımıza her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Sanayi esnafımız alın terleri ile, emekleri ile bizlere hizmet sunmaya çalışıyor bizde elimizden geldiğince imkanlar dahilinde onların yanında olmaya gayret gösteriyoruz. İnşallah dile getirilen sıkıntıları ve taleplerin en kısa sürede çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Oğuzeli Küçük Sanayi Sitesi esnafı Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Kılıç, Sanayi Esnafının sorunlarını dinledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin