Başkan Kılıç’tan öğrencilere altın öğütler

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oğuzeli Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri, ‘Öğrenciler Kaymakam ve Belediye Başkanı ile Buluşuyor’ programı kapsamında Oğuzeli Kaymakamı Rızvan Eroğlu ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ile bir araya geldi.

“EN FAYDALI YATIRIM EĞİTİME YAPILAN YATIRIMDIR”

Eğitime yapılan yatırımın en faydalı yatırım olduğunun altını çizen Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, öğrencilere Oğuzeli gibi bir ilçede eğitim gördükleri için çok şanslı olduklarını söyledi.

Tecrübe ve deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Başlan Kılıç, “Kendimizi geleceğe hazırlamamız gerekiyor, bizim geleceğimiz ve umudumuz sizlersiniz çünkü bizden sonra bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz” dedi.

Başkan Kılıç'tan öğrencilere altın öğütler

“UYUŞTURUCU ÖNÜMÜZDEKİ EN BÜYÜK TEHLİKE”

Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Kılıç, “Kötü alışkanlıklar adına ne varsa, sigaradan tutun uyuşturucuya kadar uzak durun bu bizim önümüzdeki en büyük tehlike ve engel. Maalesef bunun tacirleri gençliğimizi hedef almış durumda. Bizi savaş meydanlarında yenemeyen emperyal güçler gençliğimizi bu maddelerle berbat etmek istiyorlar” dedi.

“YAPTIĞIM HER İŞTE FARKLI OLMAYA ÇALIŞTIM”

Başkan Kılıç, “30 Mart 2014 yılında Oğuzeli’mize belediye başkanı seçildim. Yaptığım her işte farklı olmaya çalıştım. Belediyecilik anlamında da farklı olmaya çalıştım gördüğüm eksiklikleri giderme gayretinde oldum çok şükür düşündüğüm ve yapmayı hedeflediğim işlerin bir çoğunu gerçekleştirdik. Şuana kadar 2 tane kütüphane açtık, 1 eğitim merkezi açtık, 1 tane spor salonu açtık. İlçe merkezinde 5 tane sosyal tesis, ilçe genelinde 18 tane sosyal tesis açtık. Geldiğimiz günde 1 tane park yoktu şu anda 20 tane parkımız var. Her yaz çocuklarımız yaz okullarımıza gelerek faydalanabiliyor. Daha yaşanabilir ve daha modern bir Oğuzeli için imkanlarımız dahilinde elimizden gelenin hep fazlasını yapmaya çalıştık.” dedi

“BİZLERİ KURTARACAK OLAN KALİTELİ EĞİTİM”

Başkan Kılıç “Eğitim alanında bizden hizmet istendiği zaman hayır demiyoruz. Çünkü en pahalı yatırımda eğitime yapılan en faydalı yatırımında eğitime yapıldığını düşünüyorum. Ürününü geç veriyor ama en uzun süre verim alabildiğimiz bir alan. Bizi kurtaracakta yerin dibine sokacakta eğitimdeki başarımız veya başarısızlığımız diye düşünüyorum. Sizlerde güzel bir ortamda eğitim hayatınızı sürdürüyorsunuz. Gayretli bir müdürünüz var kendisini tebrik ediyorum. Bizden ne zaman sizlerin adına talepte bulduysa imkanlarımız dahilinde yardımcı olmaya çalıştık. Bundan sonrada yardımcı olmaya devam edeceğiz. Sözlerimi son verirken güzel vatanımız uğruna şehadet şerbeti içerek şehit düşen kahraman askerlerimizi rahmet ve saygı ile anıyorum. Bu uğurda gazi olan kahramanlarımıza Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Biz Anadolu coğrafyasında kalmaya ve yaşamaya azmettik ve elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız” dedi.

Program sonunda Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karahan, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’a Oğuzeli (MYO)’a vermiş olduğu destek ve çalışmalarından dolayı plaket verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Kılıç’tan öğrencilere altın öğütler

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin