Başkan Kökten’in DOMOTEKS Hannover çıkarması

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleştirilen, Domotex 2017 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarına katılan Gaziantepli firmaları yalnız bırakmadı.

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Köken, Almanya’nın Hannover kentinde açılan ve Dünyanın en büyük halı fuarı olan Domotex 2017’ye katılan Gaziantepli firmaları yalnız bırakmadı. Fuara katılmak için Almanya’ya giden Köken, fuarın ilk gününden itibaren halı firmalarına ait stantları ziyaret ederek Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahattin Kaplan ve Gaziantep Halıcılar Odası Başkanı Mehmet Törer’ den bilgi aldı.

14 Ocak 2017 tarihinde açılan fuarın ilk günün de Gaziantepli halıcıları ziyaret eden GAOSB Başkanı Deniz Köken, “İhracatımızın artmasında büyük katkısı olan halıcılarımızı elbette her zamanki gibi destekleyeceğiz.” Domotex’in Gaziantepli halıcılar için büyük önem taşıdığını ve halı sektörünün gelişmesinde yeniliklerin yakından takibinin önemli olduğunu vurgulayarak; “ Halıcılarımızın yüksek moralli olduğunu gördük, Gaziantep Organize Sanayi Bölgemizde yer alan halı firmalarımızdan 81 firmamızın Domotex 2017 Hannover Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarında standı var. Fuarı yerinde görmek ve destek olmak amacı ile buraya geldik. Fuara katılan firmalarımızın stantlarını ziyaret ettik. Çok da yüksek bir fuar katılımı vardı. Bütün firmalarımızın moralleri çok yüksek elleri dolu olarak şehrimize dönmekteler.” Dedi.

Başkan Köken son olarak: “Gaziantep Organize Sanayi Bölgemizde Halı sektörü liderlikte ipi göğüslemekte ve Dünya’ya halı üretmektedir. 2016 yılı içerisinde yaşanan olumsuzluklara rağmen 1 milyar 304 milyon 602 bin Dolarlık ihracat ile gurur kaynağımız olmuştur. Bizler her daim yatırım yapan ve üreten sanayilerimizin yanında ve önlerine çıkan sorunlarını aşmalarında destek olarak, hem ekonomimize, hem de Ülkemize değer katmalarında katkıda bulunmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Başkan Kökten'in DOMOTEKS Hannover çıkarması
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Kökten’in DOMOTEKS Hannover çıkarması

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin