Başkan Salıcı’dan yeni yıl mesajı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Basın ve İnternet Medyası Derneği Başkanı Sait Salıcı, 2018 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu bir yıl getirmesini dileyerek yeni yıl’da İslam aleminin umudu olan Ülkemizin büyük atılımlar ve büyük başarılar gerçekleştireceğini söyledi.

Başkan Salıcı, mesajında,“yeni yılın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum. Her yeni yıl umudun çoğaldığı, yeni beklenti ve başlangıçlar anlamına gelmektedir. Gaziantep gibi kadim bir şehirde bir çok Suriyeli ile birlikte farklılığımızın ilimizi özel kılan bir zenginlik olduğu bilinci ile birlikte yaşıyoruz. Ülkemizdeki barış ve huzur ortamının bozulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Ortadoğu’da ve Dünyanın birçok bölgesinde dökülen Müslüman kanı bizleri derinden yaralamaktadır. Barışın ve huzurun bir an önce İslam aleminde var olması tek dileğimizdir. Yeni yılın Filistin ve Myanmar gibi dünyanın farklı yerlerinde acı çeken mazlum insanlara ve bütün dünyaya barış, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum. 2018 yılının tüm Gazeteci meslektaşlarımıza, Gaziantep’li hemşehrilerimize ülkemize, tüm insanlığa daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk ve refah getirmesini diliyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Salıcı’dan yeni yıl mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin