Büyükşehir’in “Tüp Bebek Projesi” yedi yıllık özlemi bitirdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

bebek-ozlemiGaziantep’te 7 yıldır bebek özlemi çeken Doğan ailesi,  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tüp Bebek Projesi sayesinde bebeklerine kavuştu.

Doğal yöntemlerle bebek sahibi olamayan, daha önce iki kere tüp bebek aşılaması yaptıran ve olumsuz sonuçlanan Meryem ve Süleyman Doğan çifti, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Tüp Bebek Projesi kapsamındaki proje ortağı Tüp Bebek Merkezi’ne yönlendirildi.

Tedavi boyunca tüm giderleri Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanan Meryem Doğan, bu tedavi sonunda 7 yıl aradan sonra hamile kaldı.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN AİLEYE ZİYARET

Kısa bir süre önce doğum yaparak ikiz erkek bebeğini kucağına alan Doğan ailesini ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, aileyi tebrik etti.

Muhammed Ali ve Yusuf Ziya adı verilen bebekleri, doğum yapılan özel hastanedeki küvezlerinde ziyaret eden Şahin, bebekler ve anne hakkında doktorlarından bilgi aldı.

Şahin, bebeklerin ihtiyacına yönelik “Hoş Geldin Minik Hemşerim Projesi” kapsamında hazırlanan  paketi anneye hediye etti.

Yoğun talep gören proje kapsamında şu anda 120 aile tüp bebek tedavisi görüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir’in “Tüp Bebek Projesi” yedi yıllık özlemi bitirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin