Çeşitli illerden gazeteciler, Kızkalesi Medya Günleri’nde buluştu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erdemli Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kızkalesi Medya Günleri’ne çok sayıda ilden yerel basın mensupları katıldı.

Yurt içi ve dışından 450 gazetecinin katıldığı etkinlikte, MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan ve çok sayıda davetli Gala gecesine katıldı.

Kızkalesi Medya Günleri “Yerel Medyanın sorunlarının tartışıldığı söyleşilerle başladı. TRT Spikeri Zafer Kiraz, TRT Spor sunucusu Erdoğan Arıkan ile Bengütürk TV Genel Müdürü Metin Özkan, söyleşi yaptı.

Çeşitli illerden gazeteciler, Kızkalesi Medya Günleri'nde buluştu

 

Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bünyamin Ayhan Yerel Basının Ekonomik Yapısı,Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Koçer, Yerel Basın ve Ekonomik Meseleler, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden Doç. Dr. Levent Yaylagül, Basında tekelleşme, Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden Dr. Ahmet Taylan Basın etiği ve son olarak da Mersin İmece Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Şahin ise Yerel Medya’nın ekonomik sorunları konulu sunumları gerçekleştirdiler.

Etkinlik Gala gecesinde 35 dalda gazete, dergi, radyo, internet haber sitesi, televizyon ve spikerlik dallarında ödüllerle son buldu.

Çeşitli illerden gazeteciler, Kızkalesi Medya Günleri'nde buluştu

“İNSAN ODAKLI BELEDİYECİLİK YAPTIK”

Kızkalesi Medya Günleri Gala Gecesinde konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükkerrem Tollu, “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Medya günlerine ilk başladığımızda 25-30 kişi vardı. Bugün ise burada 450 ye yakın yerel medya mensubuna ev sahipliği yapıyoruz. Siz değerli basın mensuplarıyla burada buluşmaktan sizleri Kızkalesi’nde ağırlamaktan çok mutluyuz. Görevim süresinde siyasi düşünce gözetmeksizin halkımıza hizmet vermeye çalıştım. Biz farklı bir belediyecilik anlayışı sunmaya gayret ediyoruz. alışagelmiş bir belediyecilik anlayışını herkes yapar. Biz insan odaklı bir belediye olmaya özen gösterdik. Biz insan odaklı bir belediye olmaya özen gösterdik.  Birçok projeye imza attık. Bu projelerden birisi de Kızkalesi Medya Günleri. Ödül alan basın mensuplarını gönülden kutluyor, burada bulunan bir birinden fedakâr yerel basın mensupları arkadaşlarıma da görevinde başarılar dilerim. Sizlerin problemini sıkıntılarını biliyoruz. Bir başka projede görüşmek üzere” dedi.

Tollu konuşmasının sonunda “Amacımız insanları birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmalarını sağlamak. Yerel medya mensuplarımızın tanışmalarını, sorunlarını tartışmalarını ve bu ülkenin güzel yarınları adına güçlenmelerini arzu ediyoruz ifadelerini kullandı.

 

“MÜKKERREM TOLLU’YA GAZETECİLERDEN TEŞEKKÜR”

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca olmak üzere etkinliğe katılan yerel medya mensupları Erdemli Belediye Başkanına övgü dolu sözler söyledi.

Gazeteciler, “Mukkerem Tollu başkan Türkiye’de ilk kez medyanın sorunlarının tartışıldığı bir projeye imza atarak, değişik illerden katılan medya mensuplarını bir araya getirerek misafir etmesi takdire şayan ve diğer il ve ilçelere örnek davranıştır” diyerek eksiğiyle artısıyla böyle projelerin artmasını dilediklerini belirtti.

Yerel Medya mensupları ayrıca böyle bir organizasyona ev sahipliği yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya,  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Adem Arslan’a  ve emeği geçenlere teşekkür ederek, Gazetecilerin böyle bir toplantı ile moral bulduğunu söyledi.

Çeşitli illerden gazeteciler, Kızkalesi Medya Günleri'nde buluştu

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Çeşitli illerden gazeteciler, Kızkalesi Medya Günleri’nde buluştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin