DEFNE’NİN BİR MEVSIMİ FİLMİ SANKO PARK’TA

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Antalya Film Festivali “Rengahenk” resmi seçkisine kabul edilen “Defne’nin Bir Mevsimi” filmi, yarın Sanko Park Avşar Sinemalarında gösterime girecek.

Yönetmenliğini Mehmet Öztürk’ün yaptığı filmin senaryosu Mehmet Öztürk ile Bedi  Gümüşlü’ye ait. Türk-Fransız ortak yapımı olan film, Argos Yapım ile Bandoneon Films tarafından gerçekleştirildi.

Defne’nin Bir Mevsimi’nde Hande Subaşı, Gökhan Alkan, Mert Öcal, Murat Karasu, Macit Sonkan, Canan Mutluer gibi oyuncular yer alıyor. Filmin görüntü yönetmenliğini Ercan Özkan, kurgusunu Thomas Glaser üstlendi.

Türkiye’nin çalkantılı bir yaz mevsiminde geçen film, romans ile politik dram arasında ilerliyor. Zengin bir ailenin kızı Defne’ye aşık iki fakir kardeşin hikayesini anlatan film, Antakya’nın kozmopolit ortamını yansıtırken, Ortadoğu’da her şeyin birdenbire nasıl değiştiğini gösteriyor.

“Dün”den “bugün”e bu güzel ama zorlu coğrafyaya ışık tutan film, oryantal güzellik ve romantik duygusuyla Doğu Akdeniz’in lirik bir tasviri…

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
DEFNE’NİN BİR MEVSIMİ FİLMİ SANKO PARK’TA

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin