Doç. Dr. Ali İrfan Güzel, SANKO ’da

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM UZMANI DOÇ. DR. GÜZEL, HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Ali İrfan Güzel, SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Doç. Dr. Ali İrfan Güzel, 1977 yılında Hatay’da doğdu. İlk orta ve lise eğitimini Hatay’da tamamladı. 1995 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitime başladı. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlık Eğitimi’ni 2009 yılında Dicle Üniversitesi’nde aldı, mecburi hizmetini Ergani’de yerine getirdi.

Başasistanlık Sınavı’nı başarıyla geçerek, Ankara Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde göreve başladı. 2015 yılında “Doçent” unvanı aldı. 85’i yurtdışı olmak üzere, 150’ye yakın çok sayıda atıf almış bilimsel çalışması bulunmaktadır.

Doç. Dr. Ali İrfan Güzel, SANKO ’da

İki yıl İzmir’de ve bir yıl Hatay’da özel hastanede çalıştı. Eylül 2018 itibariyle SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Doç. Dr. Güzel’in ilgi alanları riskli gebelikler, laparoskopik ve histeroskopik cerrahiler, genital sarkma ve idrar kaçırma tedavileri, kısırlık tanı ve tedavileridir.

Evli ve üç kız çocuk babası olan Doç. Dr. Güzel’in eşi nöroloji uzmanı olarak görev yapmaktadır.

SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde Doç. Dr. Ali İrfan Güzel’in yanı sıra Doç. Dr. İsmail Temur, Dr. Öğretim Üyesi Esra Özkaplan, Opr. Dr. Engiz Palaz ve Opr. Dr. Sevgi Kandemir de hasta kabul etmektedir.

KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM KLİNİĞİ

SANKO Üniversitesi Sani Konukoğlu Uygulama ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak 5 hekim görev yapmaktadır.

Normal jinekolojik hasta muayenesi, gebelik kontrolleri, menopoz tedavisi, infertilite tedavisi, krioterapi (yara dondurma), elektrokoterizasyon (yara yakma) her türlü jinekolojik ameliyatlar ve laparoskopi ile (kapalı ameliyatla) tüpligasyon histereskopi operasyonu yapılmaktadır

Hastanede üç doğumhane, bir müdahale odası, dört sancı odası bulunmaktadır. Servisteki odalar tek kişilik olup, doğumhane 24 saat aktif hizmet vermektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Doç. Dr. Ali İrfan Güzel, SANKO ’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin