Enerji sektörünün nabzı Afrika’da attı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de jeneratör sektörünün öncü markası Aksa Jeneratör, 1-3 Eylül 2016 tarihleri arasında Gana’da gerçekleşen uluslararası Powerelec Ghana 2016’ya platin sponsor oldu. Türkiye’nin ortak ülke olarak yer aldığı fuar, Gana’nın enerji sektöründeki potansiyelini tüm dünyaya gösterdi.

Enerji sektöründe hükümetleri ve firmaları bir araya getiren uluslararası Powerelec Ghana 2016 1-3 Eylül 2016 tarihleri arasında gerçekleşti. Gana’nın başkenti Accra’da gerçekleşen fuarın platin sponsoru ise ABD, Çin ve Türkiye’de üretim tesisi bulunan ve dünyanın ilk 5 jeneratör üretici firmasından biri olan Aksa Jeneratör oldu.

Afrika’nın önemli bir yatırım merkezi olduğunu belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker; “Gana enerji sektörü için önemli ve stratejik bir nokta. Platin sponsor olarak yer aldığımız Powerelec Ghana 2016’da enerji potansiyelimizi tüm dünyaya göstermek adına önemli bir adım daha attık. Aksa Jeneratör olarak mevcut pazar şartlarını öğrenip, fırsatları değerlendirme açısından büyük önem taşıyan bu fuarlara katılarak yurt dışındaki birçok yeni pazarda yeni fırsatlar yakalıyoruz” dedi.

Enerji alanında en son teknolojilerin sektörün önemli oyuncuları ile buluştuğu ve yeni pazarlar konusunda danışman niteliğindeki Powerelec Ghana 2016; konferans oturumları, teknik turlar, panel, sergi günleri ile tek bir çatı altında sektöre erişim sağladı.

Enerji sektörünün nabzı Afrika’da attı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Enerji sektörünün nabzı Afrika’da attı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin