Engelli Basketçilere yöneticilerden tatlı moral

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

engelli-basketTürkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligine sıkı bir şekilde hazırlanan Büyükşehir Gaziantepspor, çalışmalarını Kamil Ocak Spor Salonunda sürdürürken, Asbaşkan Abdulkadir Gözegir, Asbaşkan Abdullah Öğücü ve Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanı Yusuf Çelebi, antrenmanı ziyaret ederek oyunculara baklava ikram etti, yeni sezonda başarılar diledi.

Büyükşehir Gaziantepspor’un yöneticileri Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının antrenmanını ziyaret ederek, oyuncularla toplantı yaptı, antrenör Muharrem Karakafa’dan takımın genel durumu hakkında bilgi aldı.

Süper Lig’de takıma başarılar dileyen Büyükşehir Gaziantepspor Asbaşkanları Abdülkadir Gözegir ve Abdullah Öğücü, tekerlekli sandalye basketbol takımının Süper Ligde kalıcı olması gerektiğini savundu.

Gözegir, yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Gaziantepspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gaziantep açısından, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin, Kulüp Başkanımız Osman Toprak ve bizler açısından büyük önem taşımaktadır. Yönetim olarak her zaman maddi ve manevi olarak bu takımın yanındayız. Hatta iç ve dış sahada oynayacakları maçlarda mümkün olduğu kadar beraber olacağız. Takım yaklaşık 10 günden bu yana antrenmanlarını devam ettiriyor. Bayram tatilinin ardından yeniden toplanarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürecekler. Aynı zamanda önümüzdeki günlerde Türkiye Kupası müsabakalarına katılacaklar. Tekerlekli Sandalye Basketbol  Takımımızı yoğun bir maç trafiği bekliyor. Hazırlık maçlarında, ürkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Toplantının ardından sporculara baklava ikram edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Engelli Basketçilere yöneticilerden tatlı moral

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin