Gamep’ten Basın ve İnternet Medyası Derneği’ne ziyaret

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Medya Platformu (GAMEP) Başkanı ve aynı zamanda Dolphin Ajans Onursal Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Basın ve internet Medyası Derneği’ni ziyaret etti.

Kısa süre önce Gaziantep’te kurulan Basın ve İnternet Medyası Derneği’ne ziyarette bulunan Özkoyuncu, Dernek Başkanı Sait Salıcı ve Yönetim Kurulu üyelerinden Ökkeş İşçi, ile internet haberciliği üzerinde uzun süre sohbet etti. Basın ve İnternet Medyası Derneği’nin Gaziantep’te kurulmasının son derece sevindirici olduğunu kaydeden GAMEP Başkanı Özkoyuncu, Başkan Salıcı ve yönetimine Gaziantep’e böylesi bir derneği kazandırdıkları için teşekkür etti.

İnternet haberciliğinin hızla gelişen teknoloji ile birlikte giderek yükseldiğini Kaydeden Nazmi Özkoyuncu, şunları söyledi:

“İnsanlar artık internet haberciliği sayesinde haberleri anında öğreniyor ve bilgileniyor. Teknoloji gerçekten ciddi bir şekilde gelişiyor ve bizler ona artık ayak uydurmak zorundayız. İnternet hayatımızın büyük bir bölümünü oluşturuyor. Birçoğumuz artık alışverişlerimizi dahi internet üzerinden gerçekleştiriyoruz. Gün içerisinde anlık haberleri telefon üzerinden takip ederek yaşanan sıcak gelişmelerden anında haberdar oluyoruz. Her geçen gün daha da yaygınlaşan internet haberciliği artık günümüzde en etkili yayın organı durumunda. Durum böyle olunca Gaziantep gibi marka bir şehirde böylesi bir derneğe ihtiyaç duyulmaktaydı. Bu eksikliği gideren Basın ve İnternet Medyası Derneği başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Yaptığı muhteşem ödül törenleri ve başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren GAMEP’in, Basın ve İnternet Medyası Derneği’nin her zaman yanında olduğunun altını çizen Başkan Nazmi Özkoyuncu, “İnanıyorum ki başarılı çalışmalara imza atarak kısa sürede çok başarılı işler yapılacaktır. Buna inancım tamdır” açıklamasında bulundu.

Nazmi Özkoyuncu’nun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Basın ve internet Medyası Derneği Başkanı Sait Salıcı, ise “Gaziantep’in başarılı derneklerinden GAMEP’in başkanı sayın Özkoyuncu’nun ziyareti bizleri son derece sevindirdi. İnşallah el ele vererek sektörümüz için en güzel olanı yapmaya çalışacağız. Basın ve İnternet Medyası, şehrimize ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gamep’ten Basın ve İnternet Medyası Derneği’ne ziyaret

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin