Gaziantep Büyükşehir’den eğitime destek

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, eğitime destek vermeye devam ediyor.

Öğrencilerin iyi bir eğitim alması için her türlü desteği vermeye çalışan Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) bünyesinde YGS-LYS ve TEOG öğrencileri yönelik eğitimler veriyor.

Özellikle dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilerin başarılı olması için verilen YGS-LYS ve TEOG dersleri kapsamında yaklaşık 9 ay ücretsiz etüt programları yapılıyor.

Öte yandan bu yıl GASMEK’te eğitim gören öğrenciler YGS-LYS ve TEOG sınavlarında önemli bir başarı elde ederek, tıp, hukuk, eğitim, sağlık, fen ve edebiyat, iktisadi idari bilimler fakültesi ile eczacılık, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, mimarlık, psikoloji, mühendislik, ilahiyat gibi bölümlere yerleşti.

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Sosyal Yardım Merkezi’de öğrencilere okul kıyafeti ve kırtasiye malzemisi dağıttı.

OKULLARIN BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARI YAPILDI

Bu arada Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim dönemi başlamadan önce merkez, ilçe ve köylerdeki okullar ile spor salonlarının tadilat ve onarım çalışmalarını yaptı.

Tadilat ve onarımlar kapsamında yaklaşık 309 okulda Atatürk köşesi yapılarak, okulların içi ve dışı boyandı, kilit taşı döşendi, yolları asfaltlandı, yıkık duvarlar ve kaldırımları yeniden yapıldı.

Öte yandan Gaziantep  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, okulların tadilat ve onarım çalışmalarını yerinde incelemişti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Büyükşehir’den eğitime destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin