Gaziantep Egeliler Derneği 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa adı GEFEDER olan Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 2.Olağan Genel Kurulu yapıldı. 2.dönem Yönetim Kurulu Başkanlığına Mezine Sırakaya tekrar seçildi.

2013 yılında faaliyete başlayan ve ilk kongresini 22 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştiren Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2.Olağan Genel Kurulu Alaçatı Cafe Restoranda düzenlenen kahvaltının ardından gerçekleştirildi.

2.Olağan Genel Kurul öncesi derneğin 3 yıllık faaliyeti hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mezine Sırakaya, Gaziantep’te yaşayan Egelilerin buluşma noktası olan derneğin 3 yıl içerisinde çok büyük bir ivme kazandığını önümüzdeki süreçte dernek faaliyetlerinin artarak devam edeceğini belirtti.

Sırakaya; “2013 yılında 7 kurucu üye arkadaşımızla çıktığımız bu yolda 3 yıldır çeşitli etkinliklerle Gaziantep’e çeşitli nedenlerle gelmiş Egelilere buluşturmaya çalıştık. Çok sayıda arkadaşımızın dernek aracılığıyla buluşmasını sağlayarak Gaziantep’e yeni geldiklerinde kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamaya çalıştık. Süreç içerisinde halk oyunları kursumuz başta olmak üzere kısıtlı imkanlarımız ile burs imkanı sağlamaya çalıştık. Başbakanlık Tanıtma Fonu başta olmak üzere İpekyolu Kalkınma Ajansı ve Yurt Dışı Akraba Topluluklar Başkanlığına projeler yazdık. Önümüzdeki süreçte de tüm üyelerimizle birlikte çalışmalarımızı daha hızlı bir şekilde devam ettireceğimize inanıyorum” dedi.

Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 2. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimde; Mezine Sırakaya, Gülten Şekeroğlu, Memduh Cihan, Özlem Karıncalı, Asiye Çakıroğlu, İlker Pala, Ozan Başkak yönetim kurulu asil üyeliğine seçilirken Barbaros Ertilav, İbrahim Çetin ve İlknur Halefoğlu Denetim Kurulu asil üyeliğine seçildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Egeliler Derneği 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin