Gaziantep Ülkü Ocakları’nda değişim: Yozbatıran bayrağı Açıkbaş’a  teslim etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Fuat Yozbatıran görevi İsa Alper Açıkbaş’a devretti.

Gaziantep Ülkü Ocakları İl Binasında yapılan görev değişimine MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, Ülkü Ocakları ilçe başkanları ve ülkücüler katıldı.

Genel Başkan Kılavuz, yeni Ülkü Ocakları Başkanı İsa Alper Açıkbaş’a yeni görevinde başarılar dilerken, görev süresince başarılı çalışmalara imza atan Yozbatıran’a da verdiği emek ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni başkan Açıkbaş ise, kendisine verilen görevi layıkıyla yapmak için canla başla çalışacağını belirtti.

Gaziantep Ülkü Ocakları İl binasında yapılan bayrak teslimi merasiminden sonra MHP Mersin Milletvekili, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve beraberinde ki heyet Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı tarafından yapımına devam edilen 100 öğrenci kapasiteli yüksek öğrenci yurdu tadilat çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Gaziantep Ülkü Ocakları'nda değişim: Yozbatıran bayrağı Açıkbaş’a  teslim etti

Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevine atanan İsa Alper Açıkbaş’a bayrağı teslim eden Yozbatıran sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Veda değil vefa” diyerek seslendi. İşte o anlamlı yazı;

“Veda Değil Vefa”

4 yıldır heyecan ile yürüttüğüm Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanlığı görevimi, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sn. Olcay Kılavuz Beyefendi’nin takdirleriyle görev yaptığımız süre içerisinde özverili çalışmalarıyla bizleri asla yalnız bırakmayan İsa Alper Açıkbaş Beyefendi’ye devrediyorum.

Arkadaşlar…
Merhum Galip Erdem ağabeyimiz “Ülkücülük; günübirlik bir yaşam tarzı değil, toprak oluncaya kadar sürecek şerefli bir yolculuktur.” sözünde ifâdesini bulan şerefli yolculuğuma, bundan sonra bir nefer olarak devam edeceğim. Görevim süresince desteklerini esirgemeyen başta Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi ve Sayın Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendi olmak üzere görevim süresince görev alan Gaziantep Ülkü Ocakları yöneticilerimize, İlçe Ülkü Ocakları Başkanlarımız ve yöneticilerine,beraber görev yaptığım milletvekillerimize , MHP il ve İlçe başkanlarımız ve yöneticilerine , Ülkü evleri mütevelli heyetimize ,bizleri hiç yalnız bırakmayan eski il-ilçe ocak ve parti başkanlarımıza ,ortaöğretim, üniversite ve Asena teşkilatlarımıza hususiyetle bütün teşkilatlarımıza, ağabeylerime, ablalarıma, kardeşlerime ve tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Beyefendiler… Hanımefendiler…
Hak ve hakikat adına üstlendiğim görevlerde, arkadaşlarımla birlikte gece-gündüz demeden Türk Milliyetçiliği ve Ülkücü Hareket adına ne yapılması gerekiyorsa, canımızı dişimize takarak yaptık… Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’nin “Türk Töresi’nin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti’nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz.” sözleriyle şekillendirdiğim vazife aşkımı, hayatımın her alanında icrâa etmek için çaba gösterdim. Bir millete adanmışlığımın huzuru içerisindeyim.

Genç kardeşlerim…
Müsterihim… Görevi devrettiğim İsa Alper Açıkbaş başkanımın, bu mukaddes vazifeyi layıkıyla yerine getireceğinden emîmin. Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendi’nin dediği üzere “Karanlıkları ışığa boğacak bir şimşek gerekiyor.” Ne mutlu memleket sevdâsıyla yanan şimşek parıltılarına…”

Mehmet Fuat Yozbatıran

 

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Ülkü Ocakları’nda değişim: Yozbatıran bayrağı Açıkbaş’a  teslim etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin