GAZİANTEPSPOR  &  GAZİANTEPBASKETBOL

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

26 Mayıs Gaziantepbasketbol Takımı ve Beşiktaş Sompo Japan Play-Off Çeyrek final mücadelesini izledik.

3 periyodu önde götüren takımımız son periyotta Beşiktaş’a mağlup oldu ve Play-Off müdacelesine by by dedi. Gaziantep Basketbol’un antrenörü Stefanos Dedas ve ekibinin mücadelesi aslında takdire şayandı. Bu ekip çok uzun, çok yorucu bir yoldan kıt kanaat bütçelerle süzülerek buralara geldi ve Beşiktaş gibi dev kadrolu bir takım karşısında neler yapabileceğini gösterdi.

Kısacası  Gazianteplileri çok sevindirdi. Basket heyecanını bizlere yaşattı ve yeni sezonda yaşatmaya devam edecek. Gaziantep Basketbol Menajeri Boray Dai ile maçtan sonra görüşme fırsatı buldum. Oyuncuları, teknik ekibi ve idarecileri tebrik ettim. Takım gayet mutlu bir şekilde sezonu kapatıyor, bir birleriyle kucaklaşarak içten, samimi bir ayrılık rüzgarı yaşıyorlardı.

Takım olmak bu olsa gerek. Bir birine güvenmek, bir birini sevmek ve beraber başarmak için beraber yol almak.

GAZİANTEPSPOR  &  GAZİANTEPBASKETBOL

Teşekkürler Gaziantepbasketbol Takımı! Yeni sezonda yeni ekip ve daha güçlü bir takımla yeniden görüşmek dileğiyle!

Gaziantepbasketbol Takımına desteğini esirğemeyen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e ve diğer yetkililere de teşekkür ederim.

KARTALLAR GAZİANTEP’TE

Aradan iki gün geçiyor ve 28 Mayıs Gaziantep Stadyumu hınca hınç dolu, Kartallar Gaziantep’te!

Gaziantepspor ve Beşiktaş mücedelesini tüm Türkiye büyük bir heyecanla izledi.

Çarşı gurubu Şampiyonluğunu 0-4’lük sonuçtan sonra ilan etti. Ancak boynu bükük birileri vardı. GAZİANTEPLİLER!

Kendi evimizde küme düştüğümüze mi yanalım?  Başkan Kızıl’ın stadı Beşiktaş taraftarına kapattığına mı? Elde edilen gelirin şehit ailelerine bağışlanıp bağışlanmayacağı polemiğine mi? Yalana dolana iki yüzlülüğe mi yanalım.

Gaziantep ağlarken, bu şehirde kendi stadımızda bizlere Şampiyonluk sevinci altında küme düşme sancısı ve acısı yaşatanlar utansın!

Pardon!

Gaziantepspor’un Süper Lig’e elveda demesinin sebebi verilen sözlerin yerine getirilmemesiymiş. Başkan Kızıl söylüyor valla. Ben değil.

Aaaa! bu arada Gaziantep yöneticisi Hikmet Akay sosyal medyadan çok çarpıcı açıklamalar yapmış. BJK yöneticileri ile yapılan görüşmeye alınmadığını belirtmiş. Kapalı kapılar ardında yapılan anlaşmalara atıfta bulunmuş.

 

Tutulmayan destek sözleri ve Gaziantepspor’a geçtiğimiz sezon borçlar ödensin diye verilen bir miktar para muamma!

Birde bu işin FETÖ Kumpası bahanesini de atlamamak gerekir. Kızıl kendisine kurulan FETÖ Kumpası ile cezaevinde yattığını belirterek hiçbir sorumluluk almadan sıvışmaya çalışıyor.

Kumpas kurulduysa ve ekonomik zarar uğradıysanız bu takıma, Gaziantep’e bu kadar acıyı yaşatmaya ne hakkınız var. Bir Allah’ın kullu sizi sevmiyor ve hiçbir Gaziantepli sizi istemiyor hala neden ayak diretiyorsunuz. Sabır taşı olsa çatlar valla!
Peki! Maçın geliri Şehit Ailelerine bağışlanacaktı. Ne oldu vazmı geçtiniz? Yok yok  pardon! Biz bunuda yanlış anladık sanırım. Siz böyle bir söz vermediniz değil mi?

Çarketmek terimini bilen var mı aranızda? Neyse….

Kızıl’ın ifadesiyle; Vali bey ve  Belediye Başkanı Fatma Şahin 10 milyon sözü vermiş. Sözünü tutmamış. “Fetö’den yargılanan ismi kulup başkanı yapmak istediler” diyor Başkan Kızıl. Ya 10 milyon verilseydi. O parayı almayacak mıydın? Şöyle de diyebiliriz. Birileri size kulübü yönetin diye para verecekse size ne gerek var. Çekilin şöyle parayı veren düdüğü çalsın.

Bahane bahane  sözler şahane…

Yıllardır Gaziantepspor bu sancıyı yaşıyor.Düştü düşecek. Öyle yada böyle bu şehirde birçok iş adamı Gaziantepspor’a bağışta bulundu ancak ortada hiçbir zaman para olmadı. Madem yönetemiyorsun, madem para yok bırak bu işi. Parası olan ve bu işin üstesinden gelecek olanlar alsın bu takımı.

İstenmiyorsun bu şehirde! Herşey para değil yahu. Birazcık onur birazcık gurur olsun.

Son olarak; Gaziantepspor düşsün Büyüşsehirspor süper lige çıksın senaryoları yapanları da unutmadık. Yolunuz yol değildi ve Gaziantepspor’a yeterince  el atmadığınız için bugün yaşananlar maalesef hüsran…

“Yanlış hesap Bağdat’tan döner”

Yeni sezonda Süper Lige çıksın diye mücadele edeceğimiz  Gaziantepspor için taraftarlar iş başına!

Taraftarlar Nerede!

Sanırım onlarada kumpas kurdular. Taraftar bırakmadınız be! Yuhh olsun size. Siz ancak kendinizi bir süre daha böyle kandırmaya devam edersiniz!

Bu şehre, ekmeğini suyunu içtiğiniz bu şehre yakışmadı!

Gaziantepspor’un ligden düşmesinin hiçbir bahanesi olamaz. Olsa olsa bunun adı başarısızlıktır, BAŞARISIZLIK!

Nedenler ve sebepler olsa olsa sadece engellerdir. Engelleride aşmak için paraya tutkun olmamak gerekir. Başarmak ve kazanmak için Mücadale edenlerin yanında olan Gazi Şehri sizler kazanamadıysanız bu sadece sizin suçunuz. Amma velakin bedelini hep beraber tepe taklak düşerek ödedik.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİANTEPSPOR  &  GAZİANTEPBASKETBOL

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin