Gaziantep’te üç iş adamı daha  tutuklandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

gaziantep-emniyetGaziantep’te 15 Temmuz darbe kalkışmasının ardından başlatılan FETÖ/PDY operasyonları devam ediyor. Gaziantep Valiliği’nden yapılan açıklamada FETÖ/PYD mensuplarına yönelik operasyonlar kapsamında iş adamı Harun Yaşar, Mehmet Yaşar ve Demir Timurtaş tutuklandı.

15.07.2016 tarihinde darbe girişimi içerisinde bulunan örgüt ile bağlantılı olan, örgüt güdümünde hareket eden şahısların tespitine yönelik yapılan çalışmalarda Gaziantep’in tanınmış iş adamlarından  Işık Ahşap Profil Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar, oğlu Harun Yaşar ve şirket müdürü Demir Timurtaş, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 04.08.2016 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

GAZİANTEP VALİLİĞİNDEN YAPILAN AÇIKLAMA;

“Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak, Terör Örgütüne Finans Sağlamak suçlarından yürütülmekte olan soruşturma kapsamında;

26.07.2016 tarihinde ahşap işiyle uğraşan Işık Ahşap Profil Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yaşar isimli şahsın oğlu olan ve Kayseri İlinden yurt dışına kaçma hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen Harun Yaşar isimli şahıs, kurulan koordine neticesi yakalanarak ilimize getirtilmiştir.

28.07.2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütünün finans kaynaklarının kurutulması amacıyla ahşap işiyle uğraşan Mehmet Yaşar ve Şirket Müdürü Demir Timurtaş isimli şahıslar düzenlenen operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Mehmet Yaşar isimli şahsa ait işyerinde yapılan adli aramalar neticesinde; işyerinde bulunan gizli kasa içerisinde 43.890,00 TL, ve 450 $ nakit para, toplamda 9.250.000 TL tutarında çok sayıda farklı işadamı ve firmalardan alınmış çek ile birlikte çok sayıda dijital materyal elde edilerek, adli makamlarca el konulmuştur.

Mehmet Yaşar, Harun Yaşar ve Demir Timurtaş adlı şahıslar FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 04.08.2016 tarihinde sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanmışlardır” denildi.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’te üç iş adamı daha  tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin