Gaziantep’ten Şubat’ta 541,8 milyon dolarlık ihracat yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye ihracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2018 yılı Şubat ayı verilerine göre, Gaziantep’ten Şubat ayında yüzde 5,4 artışla 541 milyon 835 bin dolarlık ihracat yapıldı. Geçen yılın Şubat ayında 514 milyon 254 bin dolar ihracat yapılmıştı. 

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin ve bölgenin en önemli üretim merkezlerinden biri olan Gaziantep’ten gerçekleştirilen ihracattaki istikrarlı artışın, üretimi milli görev kabul eden sanayicilerin alın teri dökerek sağladığı başarı olduğunu söyledi.

İhracat rakamlarının, ekonomideki istikrarlı ve sürdürülebilir büyümenin sonucu olduğuna vurgu yapan Konukoğlu, “Bu başarıda katkısı olan sanayicilerimizi kutlar, Gaziantep Sanayi Odası ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Sanayiciler ve ihracatçıların mevcut pazarlara yeni pazarlar katmak ve fırsatları değerlendirmek için gösterdikleri çabanın taktire şayan olduğuna dikkat çeken Konukoğlu, GSO olarak Ar-Ge, pazar araştırması ve mesleki eğitim başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda üretim, istihdam ve ihracatı artırma amaçlı hedeflere katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep’ten Şubat’ta 541,8 milyon dolarlık ihracat yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin