GAZİŞEHİR Sezona tatlı başladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazişehir Gaziantep BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 2018-2019 sezonu öncesi kampa gerdi. Talat Özkarslı Spor Salonunda yapılan kampı Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı ve ASKF Başkanı Abdülkadir Gözegir, Tüm Spor Adamları Derneği Genel Başkanı Vakıf Demir ile ASKF yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek takım hakkında bilgi aldı, sporculara baklava ikram ederek kampın tatlı başlamasını sağladı.

Geçen sezon ligi 5. Sırada tamamlayan ve Avrupa Kupası Ön eleme maçlarında şampiyonluk kupası alan Gazişehir Gaziantep BŞB. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına iddialı başladı. Talat Özkarslı spor salonunda günde çift antrenman yaparak hazırlanan kırmızı-siyahlı, 2018-2019 sezonunda hem ligde başarılı olmak istiyor, hem de Avrupa da EURO LİG’de şampiyonluk kupasını müzesine getirmeyi planlıyor.

Kampi ziyaret ederek sporculara baklava ikram eden Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı  Abdülkadir Gözegir, Takım Genel Menajeri Ramazan Taşkın’dan takım hakkında bilgi aldıktan sonra bir açıklama yaptı.

Gözegir, yaptığı açıklamada, “Gazişehir Gaziantep BŞB Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız geçen yıl başarılı bir sezon geçirdi. Ligde 5. Olmanın yanı sıra müzesini bir Avrupa kupası ile süsledi. Kendilerini tebrik ediyorum. Bu başarıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatma Şahin’i, Gazişehir Kulüp Başkanımız sayın Adil Konukoğlu’nu ve Gaziantep’i en iyi şekilde temsil ettiler. Yeni sezonda bu çıtayı daha da yükselteceklerine inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum. Biz her zaman engelli basketbolcularımızın yanındayız” şeklinde konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarının moralli başladığını vurgulayan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Antrenörü Muharrem Karakafa, yaptığı açıklamada ise, “Tekerlekli sandalye Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon üçüncü sezonumuz. İlk sezonda ligde kalırmıyız diye hesaplar yaptık. İkinci sezonda ligi üst sıralarda bitirerek önemli tecrübe edindik. Artık zirveyi zorlamanın zamanı geldi diye düşünüyorum. İyi bir kadromuz var. Bu kadro ile başarılı olmak istiyoruz. Bu sezon iki kulvarda birden mücadele edeceğiz. Hem Süper Lig’de, hem de Avrupa kupalarında. Bu iki kulvarda da başarılı olmak için işi sıkı tutuyoruz. Kendi sahamızda kampa girerek yeni sezon hazırlıklarına tam kadro başladık.Yaklaşık 15 gün sürecek olan kampın ardından İzmir’de düzenlenecek olan hazırlık turnuvasına katılarak ciddi hazırlık maçları yapacağız. Lig öncesi gerek antrenmanlarda, gerek se hazırlık maçlarında eksiklerimizi gidererek, lige sıkıntısız, sorunsuz bir takım olarak başlamak istiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Gazişehir Kulüp Başkanımız Adil Konukoğlu ve Genel Menajerimiz Ramazan Taşkın, bu takımın başarılı olması için idari anlamda tüm desteği veriyor. Bizde takım olarak bu desteğe layık olmaya çalışıyoruz. Hedefimiz Süper Lig’de play off oynamak, Avrupa kupasını müzemize getirmek. Bunun için gerekli gayret ve çabayı göstereceğiz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GAZİŞEHİR Sezona tatlı başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin