Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlker Pala Anka’da göreve başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anka güçlenmeye devam ediyor

En son teknoloji ile donatılan ve sadece Gaziantep değil, bölge halkının da sağlık ihtiyacına cevap veren Özel Gaziantep Anka Hastanesi, bünyesine güçlü isimleri katmaya devam ediyor.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlker Pala, Özel Gaziantep Anka Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. İlker Pala, 1973 yılında Ankara’da doğdu. İlkokulu Ankara Teğmen Kalmaz İlkokulu’nda okuyan Op. Dr. Pala, orta ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladı. 2000 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Pala, burslu olarak Polonya’da 1 ay cerrahi eğitim aldı. 2005 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı’nda ihtisasını tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı olmaya hak kazanan Op. Dr. İlker Pala, 2006’da GATA Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Kliniği’nde Uzman Tabip Asteğmen olarak askerlik görevini tamamladı. Op. Dr. Pala; 2006-2008 yılları arasında Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’nde görev yaptı; İstanbul, Ankara ve Gaziantep’te özel hastane ve merkezlerde çalıştı. İyi derecede İngilizce bilen Op. Dr. Pala’nın, ilgi alanları meme cerrahisi, ileri Laparoskopik Cerrahi ve Proktoloji’dir. Dr. Pala; Türk Tabipler Birliği, Türk Cerrahi Derneği ve Türkiye Laparoskopik ve Endoskopik Cerrahi Derneği üyesidir.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlker Pala Anka’da göreve başladı

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İlker Pala Anka’da göreve başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin