GFK Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübümüzün Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Tesisleri’nde gerçekleştirilen olağan üstü genel kurula, Kulüp Başkanımız Adil Sani Konukoğlu ile birlikte yönetim kurulu üyelerimizde yoğun katılım gösterdi.

BAŞKAN KONUKOĞLU; “ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ”

Kulüp Başkanı Adil Konukoğlu, Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, şampiyonluk için gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden itibaren gerçekten tüm arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir mesai harcadık. Tesislerimizde oyuncularımızın konaklayacağı alanlardan, antrenman sahalarına kadar her konuda önemli çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. İlk yılımızda şampiyonluğa bir penaltı atışı kadar yaklaşmak büyük bir başarıydı, gönül isterdi ki şampiyon olalım ancak kısmet değilmiş. Hedefimizden asla kopmadık ve bu sezon play-off’tan da değil direk olarak şampiyonluk kupasını kaldırma amacı içerisindeyiz. Geçtiğimiz sezon emek veren teknik heyete, futbolculara ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu sezonda yenilenmiş bir ekiple yola çıkıyoruz, teknik direktörümüz Yalçın Koşukavak’a, teknik heyetimize, futbolcu ve personellerimize de yeni sezonda başarılar diliyorum. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızında desteğiyle bu sezon Allah bize inşallah şampiyonluk sevinci yaşamayı nasip eder. Hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

GFK Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi

GFK Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi

Yönetim Kurulu Asil Üyeleri;

Adil Sani Konukoğlu, Mustafa Topçuoğlu, Haluk Kalyoncu, Mahmut Murat Güneri, Settar Konukoğlu, Adnan Ünverdi, Tuncay Yıldırım, Mehmet Akıncı, Ahmet Fikret Kileci,Ömer Küsbeoğlu, Gökhan Çeliktürk, Alpaslan Özgüçlü, Aydın Erbay, Ayşen Ahi, Cevdet Akınal, Erhan Özmen, Fahrettin Kaplan, Filiz Evran, Hülya Akkaya, Hakan Aslansoy,Halit Acar, Hanifi Şireci, Cihan Koçer, Mehmet Ali Şimşek, Mesut Çakmak, Müslüm Özmen, Ömer Şahin, Sedat Özdinç, Selami Memiş, Yusuf Ziya Demsoy.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GFK Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin