GKV’liler İngiltere Yaz Kampından Döndü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Okulların tatile girmesiyle birlikte dil eğitimi için dünyanın farklı ülkelerinde düzenlenen yaz kaplarına giden Gaziantep Koleji Vakfı Özel Okulları öğrenci kafileleri ülkeye dönmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde İrlanda’dan dönen ilk kafilenin ardından bugün de İngiltere’de kampa katılan ikinci kafile döndü.

İngiltere’nin Chester Üniversitesinin düzenlediği yaz kampına katılan öğrencilerin liderliğini yürüten  GKV Özel Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Esin Hoylu yaz kampının başarılı geçtiğini ve öğrencilerin bir çok kazanımla ülkeler döndüğünü ifade ederek “GKV Özel Ortaokulundan yurtdışı yaz kamplarına katılan 2. grup öğrencilerimiz de kamp sürecini başarıyla tamamlayarak Gaziantep’e döndüler. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu  5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizin katıldığı ve İngiltere Chester University’de düzenlenen yabancı dil eğitim kampı ülke tanıtımı içinde bizler izin önemli fırsat oluşturdu. Cambridge sertifikalı Chester University’de dil eğitimi alan öğrencilerimiz İngilizce eğitimi ve sosyal aktivitelerin yer aldığı toplam 40 saatlik programı tamamlamış oldu.  Kamp süresince öğrencilerimiz Chester, Manchester, Liverpool, Galler, Alton Towers ve Londra’da önemli tarihi ve kültürel yerleri gezme şansını da yakalarken bir çok etkinlikte gerek Gaziantep’in gerekse ülkemizin bir çok yönden tanıtımı için öğrencilerimiz büyük çaba gösterdi” dedi.

GKV’liler İngiltere Yaz Kampından Döndü
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GKV’liler İngiltere Yaz Kampından Döndü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin