Gökkuşağının renkleri Akdeniz Koleksiyonu ile buluşuyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

 Yenilikçi ürünleriyle sektöre yön veren Royal Halı, Akdeniz Koleksiyonu ile baharın tazeliğini evlere taşıyor. Gökkuşağındaki renklerden ve Akdeniz’in huzurlu coğrafyasından ilham alan koleksiyon, tasarımı ve desenleriyle yaşam alanlarına enerji veriyor. Mavi, kırmızı, sarı gibi canlı renklerin halıya yansıtıldığı seri, evlere canlı ve şık bir görünüm katıyor. 

Canlı ve enerjik renkleri bir araya getiren Akdeniz Koleksiyonu, farklı desen ve renk seçenekleri de sunuyor. Evlere sıcak ve samimi bir görünüm katan seri, hem klasik hem de modern mobilyalarla uyum sağlayabilen desenleri sayesinde evinizin her köşesinde Akdeniz’in sıcak rüzgarlarının esmesini sağlıyor. Halının kendi ipliğinden kaynaklanan tozuma ve tüylenmeyi büyük oranda azaltan teknolojiye de sahip olan Akdeniz Koleksiyonu, parlak akrilik ve çöken iplik kullanılarak üretiliyor.

Akdeniz Koleksiyonu, “Tozum Az” özelliği sayesinde halının kendi ipliğinden kaynaklanan tozlanmasını ve tüylenmesini de en aza indiriyor. Özellikle titiz hanımların hayatını kolaylaştıran bu teknoloji, Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Fakültesi, Tekstil Mühendisliği Bölümü tarafından onaylı.

Royal Halı’nın sunduğu “SigortHalı” özelliğine de sahip olan koleksiyon, istenilmesi durumunda; çıkmayan leke, yırtılma, kesilme, yanma, su baskını ve hırsızlık gibi garanti kapsamı dışında kalan ve kullanıcı hatalarını içeren durumlara karşı 2 yıllık garantinin yanı sıra, kullanıcı hatalarına karşı da 1 yıllığına sigortalanıyor. Halınız aynı ebat ve aynı desende bir yenisi ile hiçbir ücret talep edilmeden değiştiriliyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gökkuşağının renkleri Akdeniz Koleksiyonu ile buluşuyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin