GTO Geçici Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaparak çalışmalarına başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Gaziantep Ticaret Odasına (GTO) geçici yönetim kurulu olarak görevlendirilen heyet ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantının ardından açıklama yapan GTO Meclis Başkanı ve Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, Oda’da yaşanan sıkıntılı süreç dolayısıyla TOBB tarafından geçici yönetim kurulu olarak atanan heyetin Gaziantep ve GTO üyeleri için ellerinden geleni yapacağını söyledi.

Görev süreleri içerisinde Oda’nın seçimlere sağlıklı bir şekilde gitmesi, yeni yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin GTO meclisi arasından büyük çoğunlukla desteklenerek seçilmesi hususunda gerekli ortamı hazırlamakla sorumlu olduklarını vurgulayan Konukoğlu, şöyle devam etti:

“GTO meclisi içerisinde geçmişte farklı düşüncelere sahip gruplar arasında yaşanan çekişmenin yerine son meclis başkanlığı seçiminde olduğu gibi yönetim kurulu başkanı ve üyelerinin büyük çoğunlukla desteklenen bir seçim olması gerekiyor. Bu ortamın sağlanması için çalışacağız.”

GTO Geçici Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaparak çalışmalarına başladı

 

GTO’nun bu süreci aşarak 2017’de yapılacak seçimlere güçlü meclis ve güçlü yönetim oluşturarak çıkmasının en büyük dilekleri olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, bu amaçla geçmişte kamuoyunun Odaya verdiği destekleri artırmasını istediklerini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO Geçici Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaparak çalışmalarına başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin