GTO ve GAİMDER belgelendirmede iş biriliği yapacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GTO ve GAİMDER belgelendirmede iş biriliği yapacakGaziantep Ticaret Odası (GTO) Gaziantep Destek Eğitim Danışmanlık ve Personel Belgelendirme Test ve Sertifikalandırma A.Ş. ile Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) inşaat sektöründe Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme konusunda iş birliği yapacak. GTO ve GAİMDER arasında gerçekleşecek iş birliğine dair protokol GTO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve GAİMDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Apa tarafından imzalandı. GTO Başkanı Yıldırım ve GAİMDER Başkanı Apa, iki kuruluşun yaptığı iş birliği ile inşaat sektörünün sorunlarına ortak çözüm üretileceğini söylediler.

Sektörlerde yaşanan kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak, kanun ve yönetmenlikler çerçevesinde sektörlerden istenen belgeler konusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Gaziantep Ticaret Odası (GTO), inşaat sektöründe talep edilen Mesleki Yeterlilik Belgesi ile ilgili olarak İnşaat Mühendisleri Odası ile imzaladığı iş birliği protokolünün ardından bu kez de Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) ile iş birliği protokolü imzaladı.

Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı Hilmi Teymur başkanlığında Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile İnşaat Müteahhitleri Derneği’ne yapılan ziyarette inşaat sektörünün problemleri ve alınacak önlemler ele alındı.

2018 yılı itibariyle Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından inşaat sektöründe 14 dalda “Mesleki Yeterlilik Belgesi” vermek üzere yetkilendirilen Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Gaziantep Destek Eğitim Danışmanlık ve Personel Belgelendirme Test ve Sertifikalandırma A.Ş. inşaat sektöründe belgelendirme yapmak üzere İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) ile Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme konusunda iş birliği protokolü imzalandı. GTO ile GAİMDER arasında imzalanan iş birliği protokolüne Gaziantep Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım, GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, GTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Destek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Duman, GTO Yönetim Kurulu Üyesi ve Destek A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Özgözükara imza attı.

GTO BAŞKANI YILDIRIM “ SORUNLARI EL ELE VEREREK BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

Ziyarette aynı zamanda, inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerileri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, inşaat sektörünün sorunlarının çözümü için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, “İstişare ederek, el ele vererek sorunları birlikte çözeceğiz. Gaziantep’teki tüm kurum ve kuruluşlar bizim paydaşımızdır. İnşaat sektörünün sorunlarının çözümünü de birlikte bulacağız. Kendi üyemizin çıkarını her şeyin üzerinde tutan bir anlayışla hizmet üreteceğiz. Bütün paydaşlarımızla Gaziantep’in lehine projelere, girişimlere ve çalışmalara destek vermeye hazırız. İnşaat Müteahhitleri Derneği ile yaptığımız bu protokol de bunun en güzel örneğidir. ” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO ve GAİMDER belgelendirmede iş biriliği yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin