GTO yönetimi,  Adalet Komisyonu Başkanı Güner’i ziyaret etti

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Birkan Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

GTO Başkanı Bartık, ziyarette yaptığı konuşmada, Gaziantep’in en büyük gücünün girişimcileri olduğunu söyledi. Bu girişimcilerin şehri her anlamda ileriye taşıdığını belirten Bartık, “Gaziantep’i girişimci fabrikası olarak tanımlıyorum. Şehrin ekonomik başarısının arkasında bu girişimcilerimiz bulunmaktadır” dedi.

Gaziantep ekonomisi ve ticari hayatıyla ilgili de bilgi veren Bartık, kentte kurum ve kuruluşların birlikteliğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Birkan Güner de çalışmaları hakkında bilgi vererek, ziyaret için GTO yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette, GTO Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Ali Bayram Sarıca, Ali Değer, GTO yönetim kurulu üyeleri, Uğur Acıoğlu, Mustafa Bozgeyik, Kemal Delioğlu, Memik Hilmi Taner, Vedat Cergibozan ve GTO Genel Sekreteri Halil Göçer de hazır bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
GTO yönetimi,  Adalet Komisyonu Başkanı Güner’i ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin