“HAYAT BAŞLASIN”DA OTİZM MUCİZESİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

otizm-hayatİstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na girmeyi başaran ilk ve tek otizmli Rabia Aytek, katıldığı “Hayat Başlasın” programında azmiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Programda enstrümanıyla şarkılarını canlı söyleyen Rabia, öğretmen olmak istediğini söyledi.

Pozitif ve dinamik konu ve konuklarıyla hafta içi her gün, saat 10.00’da Özge Uzun’un sunumuyla Lifetime’da canlı yayınlanan “Hayat Başlasın” programına annesi Canan Aytek refakatinde konuk olan Rabia Aytek, azmi ile izleyenleri kendine hayran bıraktı. İki buçuk yaşında otizmli olduğu fark edilen Rabia ritm duygusunun keşfedilmesiyle birlikte müzik eğitimi almaya başlamış. 20 enstrüman çalabilen Rabia İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda eğitim alan ilk ve tek otizmli.

CİHAN ÜNAL: “ŞU AN İMKANIM YOK”

Programa kızı Kayra ile katılan Irmak Ünal, yıllar önce Amerika’ya gitmek istediğini babası Cihan Ünal’a söylediğinde “şu an imkanım yok üniversiteyi bitir sonra yollarım” cevabını aldığını belirtti. Programın diğer konuğu Gazeteci Yazar Ece Vahapoğlu ise sporun enerjisini yüksek tuttuğunu söyleyerek “sporu profesyonel olarak yapmak istediğimde eğitim aldım şimdi Wellness Eğitmeni olarak markalara ve kurumlara hizmet veriyorum” dedi. Detoks uzmanı Gül Kaynak ise programda, içinde doğal besin olan gıdaların tüketimi ile ilgili uygulamalarını pratik sunumlarla anlattı.

“HAYAT BAŞLASIN”DA OTİZM MUCİZESİ
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“HAYAT BAŞLASIN”DA OTİZM MUCİZESİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin