HKÜ’deTercih ve Tanıtım Günleri Devam Ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

YGS ve LYS sona erdikten sonra öğrenciler, büyük bir heyecanla sınav sonuçlarını beklemeye ve hedefindeki mesleği seçebilmek için gün saymaya başladı. Öğrencilerin tercihleri için birçok kurum çeşitli destek sağlamaya hazırlanırken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) de; 18 Temmuz – 3 Ağustos arasında “Tanıtım ve Tercih Günleri” düzenleyerek, öğrencilere doğru meslek seçimi ve kariyerleri için hizmet veriyor.

Akademisyenler Öğrencilere Destek Oluyor

18 Temmuz – 3 Ağustos arasıyapılacak olan “HKÜ Tercih ve Tanıtım Günleri” HKÜ Kampüsü içinde, Eğitim Fakültesi binası içerisinde her bölümün akademisyen kadrosu tarafından, veli ve öğrencilere bölümler hakkında detaylı bilgi vermeye devam ediyor.

HKÜ’deTercih ve Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Aday öğrencilere ve velilere, HKÜ akademisyenleri tercih ve tanıtım günlerinin sonuna kadar;üniversitenin sağladığı imkanlar, fakülteler, meslekler ve tercihler, akademik programlar, burs seçenekleri, kampüs imkanları, üniversitenin yurtiçi ve yurtdışı olanakları, barınma imkanları hakkında detaylı bilgiler vermeye devam edecek.

Uzman tercih danışmanlarıtercih ve tanıtım günlerinde, doğru meslek seçimi ve tercihlerde öğrencilere yardımcı olmaya devam ediyor. Öğrencilerin, iyi bir geleceğe ve hedefindeki mesleğe ulaşabilmesi için uzman tercih danışmanlarıyla görüşmeden, son kararlarını vermemeleri,HKÜ’lü yetkililer tarafından önerildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
HKÜ’deTercih ve Tanıtım Günleri Devam Ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin