Hüseyin Yalçın adaylığını açıkladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Yalçın, 22 Ekim’de yapılacak olan CHP Şahinbey İlçe Kongresi’nde yeniden aday olacağını açıkladı. Yalçın, “2019 yılında yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde Şahinbey’de CHP’yi yeniden birinci parti yapmak için yeni ekibimle var gücümle çalışacağım” dedi.

2 yıldır CHP Şahinbey ilçe Başkanlığı görevin başarıyla yürüten Avukat Hüseyin Yalçın 22 Ekim’de yapılacak olan olağan kongrede yeniden aday olduğunu yüzlerce partilinin katıldığı basın toplantısında açıkladı.   Hüseyin Yalçın’a destek vermek isteyen yüzlerce partili CHP Şahinbey İlçe binasını tıka basa doldururken, basın mensupları da toplantıya yoğun ilgi gösterdi.

YALÇIN’DAN İKTİDARA ELEŞTİRİ

2 yıllık görev süreci boyunca başta Gaziantep olmak üzere CHP’nin menfaatleri ve çıkarları doğrultusunda çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Avukat Hüseyin Yalçın, şöyle konuştu: “ Her ne kadar talip olduğum mevki genel ölçekte olmasa da siyaset bir bütün olduğundan genel siyaseti konuşmamak bir eksiklik olacaktır. Ülkemizin gerek uluslararası konumu gerekse ulus bazındaki durumu ne yazık ki AKP politikaları nedeniyle sıkıntılı bir sürece girmiştir. Dış politikada sıfır sorun çizgisinden sıfır komşu noktasına ,ekonomi de , üretimde kendi kendine yeten ülke noktasından saman ithal eden ülke noktasına gelinmiştir. Gün geçmesin ki ülkemiz yeni bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmasın,iktidarın yanlış politikalarını iliklerimize kadar hissettiğimiz  bir şehirde yaşayan bizler gerek ekonomik sıkıntı, gerek sosyo- politik yozlaşma gerekse “Suriyeli sorunu” nedeniyle kendi şehrimize yabancılaşmış bulunmaktayız.Sosyal belediyecilikten uzaklaşmış müteahhit belediyecilik anlayışı halkımız balıklı parkında aşure sırası beklemek zorunda bırakmıştır.Bu şehir sosyal belediyeciliğin ne olduğunu görmüş yaşamış ve idrak etmiş bir şehirdir.Partimiz yerel iktidarında kısıtlı imkanlara rağmen ideali yaşatmaya çalışmıştır.Yerel iktidarı 2019 da tekrar elde ettiğimizde İlçemizin adının sahibi Şahinbey’e yakışır işler yapmak boynumuzun borcudur.”

Hüseyin Yalçın adaylığını açıkladı

YALÇIN NEDEN YENİDEN ADAY OLDU?

İlçe başkanlığına yeniden aday olma gerekçelerini de sıralayan Yalçın, “Genel siyaset üzerine söylenecek söz çok biz kendi partimizin başarısına ,ilçemizde neyi başarabildik hangi konularda eksik kaldık buna bakmak zorundayız.Tabi ki arzu ettiğimiz mükemmel bir yöneticilik yapamadık eksik yanlarımız kaldı.Arkaya dönüp baktığımda keşke dediğim noktalar var.Aslında yeniden aday olmamdaki en büyük sebep bu keşke dediğim noktaları tamamlamam için bana fırsat verilmesi.Eminim ki siz değerli partililerim bu şansı bana tanıyacaksınız ve bende yeni ekibimle bu güveni boşa çıkarmayacağım.Çocukluk yaşlarımdan beri içerisinde bulunduğum ve ailemden çok zaman geçirdiğim partim bu arzumun sebebini mutlaka anlayacaktır.İkbal için değil iktidar için mücadele edeceğimin şüphesiz olduğu ,muhalefetin yetki sahibi olmaktansa CHP iktidarının üyesi olmayı yeğleyeceğim bilinmelidir.Parti içi aday belirlemelerinde dikta etmektense tabanın vereceği karara saygı duymayı kendine felsefe edinmiş birisi olarak ,geçtiğimiz 2 yılda edindiğim tecrübeyle yeniden Şahinbey İlçe Başkan adayı olduğumu takdirlerinize sunar desteğinizi beklerim” dedi.

Avukat Hüseyin Yalçın, daha önce CHP’de birçok kademede görev yaptı. Yalçın, 2006-2008 Şahinbey Gençlik Kolları Başkanlığı, 2008-2010 Şahinbey İlçe Başkanlığı Sekreterliği, 2012-2015 İl Başkan Yardımcılığı ve İl saymanlığı görevinde bulundu. Yalçın, 2015 yılından bu yana da CHP Şahinbey İlçe Başkanlığı görevini yürütüyor.

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Hüseyin Yalçın adaylığını açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin