İş dünyasından Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından, sınır güvenliği ve bölgede istikrarı sağlamak amacıyla Suriye’nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, “PKK/PYD ve DEAŞ’a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve bölgede güvenliği sağlamak için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na iş dünyasından tam destek geldi.

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Başkanı Mesut İşsever, yaptığı yazılı açıklamada, teröre karşı Türkiye’nin haklı mücadelesinde TSK ile birlikte olduklarını belirtti.

GÜNSİFED Başkanı İşsever, Türkiye’nin uluslararası antlaşmalardan doğan haklarını kullandığını belirterek iş dünyası olarak devletin bu kararının arkasında olduklarını söyledi.

Türkiye’nin güneyinde bir terör koridoruna izin verilemeyeceğini kaydeden İşsever, açıklamasına şu şekilde devam etti;

İş dünyasından Zeytin Dalı Harekatı'na tam destek

‘’Güneyimizde Türkiye’ye tehdit olabilecek herhangi projeye müsaade edilmemeli. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz operasyona başladı. Afrin’de terör yuvaları vuruluyor yok ediliyor.

Sınırlarımızda yaşanan şiddet ve çatışmalı ortam ile bölgede faaliyet gösteren PKK/PYD ve DEAŞ terör örgütlerinin faaliyetleri sonucunda 3.5 milyon masum insan yerlerinden, yurtlarından göç etmek zorunda kaldı. Gidecekleri güvenli liman olarak Türkiye’yi gördüler.

Türkiye hayata geçirdiği insanı politikalarla bu sığınmacılara sahip çıktı ve kapılarını açtı. Dünyada mültecilere en fazla yardımı yapan ülke konumuna geldi.

Mazlumların ve mağdurların çığlıklarını duyan ve gönül kapılarını açan halkımız ve şanlı bayrağımız güven ve huzurun teminatı oldu.

Zeytin Dalı Harekatı’nı başlatan TSK’nin bu operasyonları başarıyla tamamlaması için iş dünyası olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Oluşturulmak istenen bu terör koridoru ile Türkiye sınırlarında kıskaca alınmak isteniyor. Kahraman Mehmetçiğimiz daha önce buna benzer bir projeyi Fırat Kalkanı ile bertaraf etti. Sınırlarımızda yaşanan belirsizliklerin son bulması ekonomiyi de olumlu yönde etkileyecektir.

Afrin operasyonu başından sonuna kadar meşru bir hak. Bu noktada herhangi bir tereddüdümüz yok. Zeytin Dalı Harekatı’nı iş dünyası olarak destekliyoruz. Rabbim, ordumuzu ve askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
İş dünyasından Zeytin Dalı Harekatı’na tam destek

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin