“İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı” 4 Mayıs’ta başlıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Gaziantep Sanayi Odası işbirliğiyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, “İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Fuarı” 04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca bu yıl 31.incisi düzenlenecek olan İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası birçok alandan akademisyenlerin, uzmanların, ulusal ve uluslararası kuruluşların, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinden temsilcilerin katılımı ile “4-7 Mayıs 2017” tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilecek.

Fuarda, iş güvenliği malzemeleri, iş elbiseleri, yol ve trafik güvenliği, kişisel koruyucular, yangın güvenliği, ölçümleme teknolojileri ve dedektörleri, yükleme-boşaltma-kaldırma-stoklama ekipmanları, çevresel hijyen ve sınai temizlik malzemeleri üreten ve pazarlayan ve sektörle ilgili diğer tüm ulusal ve uluslararası firmalar yer alacak.

Fuar, iş sağlığı ve güvenliğini geliştirmek amacıyla katılımcılar arasında bilgi, uygulama ve deneyim paylaşımı,  tüm ilgili taraflar arasında ilişkileri güçlendirerek işbirliğine dayalı bağlantılar ve ittifaklar oluşturmak,  hemen uygulamaya geçirilebilecek bilgi, strateji ve pratik fikirlerin geliştirilebilmesi,  dünyadaki son teknolojileri takip etme fırsatı, iş kazaları / meslek hastalıkları ve alınacak önlemler hakkında bilgi almak,  çalışanların refah ve iş verimliliğini artıracak güvenli çalışma ortamı yaratmak gibi kazanımlar edinmesini sağlayacak.

“İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı" 4 Mayıs'ta başlıyor

Ülkemizde 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri “İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” olarak kutlanmakta ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından Hafta kapsamında etkinlikler düzenleniyor.

“İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı”, 31. İş Sağlığı ve Güvenliği haftası etkinliği ile eş zamanlı olarak, İSG alanında üretilen mal ve hizmetleri, bunlarla ilgili teknolojik gelişimi, bilgi ve yeniliklerin tanıtımını ve aktarımını amaçlayan, ziyaretçi ve katılımcı arasında bilgi alış verişini düzenlemek amacıyla yapılıyor.

İSG Haftası kayıtları ücretsiz olup kayıt ile ilgili tüm detaylara http://www.isghaftasi.gov.tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı” 4 Mayıs’ta başlıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin