“İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı” 3 Kasım’da açılıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından Gaziantep’te ilk kez düzenlenen “İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı”nın açılışı 3 Kasım 2017 tarihinde saat 10:00’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanında açılacak.

Fuar 3-9 Kasım 2017 tarihleri arasında açık kalacak ve saat 09.00-19.00 arası ziyaret edilebilecektir.

Gaziantep Cumhuriyet Savcılı tarafından yapılan duyuru;

“Fuarda 60 farklı ceza infaz kurumunda bulunan hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen gıdadan tekstile, mobilyadan hediyelik eşyaya kadar yüzlerce çeşit ürün sergilenecek ve satışı yapılacak. Fuara ayrıca Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Eğitimden Sorumlu Daire Başkanlığı ile Denetimli Serbestlik Daire Başkanlığı katılacak, bu birimler tarafından ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik müdürlüklerinde yürütülen eğitim ve rehabilitasyon çalışmaları hakkında bilgi verilerek ayrıca elektronik izleme uygulamaları ile ilgili çalışmalar anlatılacaktır.

Dünyaya örnek olacak olan bu organizasyonlardaki temel amaç ceza infaz kurumlarında gerçekleştirilen temel eğitim ve mesleki eğitim çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendirmek, ayrıca ilgili kurumlarla sürdürülen işbirliğini güçlendirmektir.

İşyurtları Kurumunca 2016 yılında ülkemizin altı ayrı ilinde fuar düzenlenmiş, bu fuarları yaklaşık 600.000 misafirimiz ziyaret etmiştir. Bu yıl İşyurtları Kurumunca Antalya, İstanbul, İzmir, Yozgat, Denizli ve Ankara illerinde fuarlar düzenlenmiştir.

İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen bu fuarlar gerek katılan kurum sayısı, gerek ürün çeşitliliği, gerekse ziyaretçi sayısı dikkate alındığında ülkemizin ve dünyanın en büyük fuar organizasyonu olma özelliğini taşımaktadır.

Fuarın stantları ve sahnesi Akhisar Açık Ceza Kurumu İşyurdu Müdürlüğü, LED Aydınlatması İskenderun Açık Ceza Kurumu İşyurdu Müdürlüğü, afişlerin ve bayrakların basımı Ankara Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü tarafından imal edilecektir.”

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarı” 3 Kasım’da açılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin