Kaşmir Halı 2018 koleksiyonunu Domotex’te dünyayla buluşturdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tasarım ve üretimde dünya markası olan Kaşmir Halı, yenilikçi ürünlerden oluşan 2018 koleksiyonunu Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen “Domotex 2018 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı”nda sergiledi.

Kuruluşundan bugüne Ar-Ge ve inovasyona önem veren Kaşmir, bu nedenle hep farklı kalmayı başardı. Halı ve zemin kaplamaları fuarlarında aranan marka olan Kaşmir, Hannover’de de dikkat çeken markalarında başında geldi. Farklı kültürlerin aradığı marka olan Kaşmir, Avrupa’dan Asya’ya, Ortadoğu’dan Afrika’ya geniş bir alana ürün satıyor. Hannover’de sektör temsilcileri ve katılımcıların büyük ilgi gösterdiği Kaşmir standında, 2018’in yenilikçi ürünleri görücüye çıkarıldı. Yeni ürünler, tüketici ve sektör temsilcilerinin de beğenisini kazandı.

Marka olmak önemli ama dünya markası olarak kalmak daha önemli

Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, Kaşmir’in başarı serüveninin 13 yıl önce başladığını söyledi. Gülsan Holding iştiraki olarak halı pazarının lideri olmayı hedefleyerek sektöre adım attıklarını belirten Topçuoğlu, kurulduğu günden bu yana uluslararası arenada hem Gaziantep’i hem Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini vurguladı. Kısa sürede dünyanın tanıdığı markalardan biri olduklarının altını çizen Topçuoğlu, ülke genelinde geniş bayi ağına sahip oldukları gibi yurt dışında da tanınan markaların başında geldiklerini ifade etti.

Kaşmir Halı 2018 koleksiyonunu Domotex’te dünyayla buluşturdu

13 yıldan beri kaliteden taviz vermediklerini bunun da başarıyı getirdiğine dikkati çeken Topçuoğlu, şöyle devam etti:

“Marka olmak önemli ancak marka kalabilmek daha da önemlidir. Biz marka kalabilmek için çalışıyor ve üretiyoruz. Sizi öne çıkaran her zaman farklı olmanız ve farklı bakabilmenizdir. Kaşmir’in felsefesi de farklı ürünlerle piyasada var olabilmektir. Ar-Ge çalışmalarımızla yenilikçi ürünlere imza atıyoruz. Bu yenilikçi ürünleri de kısa sürede hem yurtiçinde hem de yurtdışında kısa sürede müşterilerin hizmetine sunuyoruz. Geniş pazarlama ağına sahip Kaşmir, üretimi önemsediği gibi ürünü kısa sürede müşterinin hizmetine sunmayı da önemsiyor. Üretimin yarısını yurtiçine yarısına da yurtdışına satıyoruz. Geniş bir coğrafyaya hitap ediyoruz ve bu kitlenin taleplerini de göz ardı etmiyoruz. Beğenileri göz önüne alarak özel üretim yapıyoruz.”

Domotex Hannover 2018 Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nın markaları ve sektör adına verimli geçtiğini anlatan Topçuoğlu, fuar boyunca Kaşmir Halı’nın 2018 koleksiyonlarının tanıtımını yaptıklarını ve önemli dönüşler aldıklarını dile getirdi. Fuara katılan firma ve bireysel katılımcıları nisan ayında Gaziantep’te gerçekleştirilecek Domotex Turkey’e davet ettiklerini söyleyen Topçuoğlu, Hannover’de Kaşmir’e gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Kaşmir Halı 2018 koleksiyonunu Domotex’te dünyayla buluşturdu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin