Konukoğlu, “Allah her evi bayram sevinciyle doldursun”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlayarak, ‘’Allah her evi bayram sevinciyle doldursun’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında,  bayramların milli manevi değerlerimizin coşkuyla yaşandığı, neşemizin ve mutluluklarımızın katlandığı, toplumsal dayanışma ve paylaşmanın güzel örneklerinin sergilendiği en önemli günler olduğunu belirtti.

İslam coğrafyasında bir taraftan bayrama girecek olmanın sevinci içerisindeyken, diğer taraftan yaşanan çatışmalarve acılar nedeniyle hüzünlü olduklarını ifade eden Konukoğlu, İslam ülkelerinde yaşayan her bir gönül kardeşimizin huzur içerisinde bir bayram geçirmesini diledi.

Bu özel günlerde ihtiyaç sahiplerine el uzatarak ve kimsesizlerin yanında yer alarak, bayram coşkusunu onların da yaşamasını sağlamamız gerektiğinin altını çizen GSO Başkanı Konukoğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

Konukoğlu, "Allah her evi bayram sevinciyle doldursun"

‘’Vatanımızı bölmeye çalışan hain terör olayları ve evlatlarımızı şehit vermemizden dolayı içimiz buruk bir şekilde mübarek Kurban Bayramını idrak ediyoruz. İnşallah bu terör olayları son bulacak ve toplum olarakdaha güzel günler yaşayacağız. Bayramları; insanların birbirine yakınlaşması, üzüntülerin yerini mutlulukların alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının canlanması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirelim. Bayramlar vesilesiyle bizi biz yapan değerlerimize sımsıkı sarılalım ve yaşatalım. Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçireceğimiz bir bayram olması dileklerimle, tüm halkımızın ve Gaziantepli hemşerilerimin Kurban Bayramını tebrik ederim.’’

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Konukoğlu, “Allah her evi bayram sevinciyle doldursun”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin