Küçük şeflerin mutfak maceraları

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediyesi M.Reşit Göğüş Mutfak Sanatları Eğitim Merkezi, yarıyıl tatilini eğlenceli ve eğitici bir etkinlikle değerlendirmeyi isteyen küçük şefleri mutfakta buluşturdu.

Çocukların sağlıklı ve lezzetli beslenme alışkanlığını kazanmaları, Gaziantep mutfağının küçük yaşta farkına varmaları için düzenlenen ve haftanın iki günü gerçekleştirilen “Yemek Yapmayı Öğreniyorum” Gaziantep Mutfağı Atölye çalışması etkinliğiyle çocuklar mutfakta hem yemek yaptı hemde güzel vakit geçirdiler.

8 ile 13 yaş aralığındaki çocukların Gaziantep yemek ve tatlılarını yapmayı öğrendikleri  eğitimde önce köfte yoğurmakla başlayan çocuklar Gaziantep yöresine ait bastık, öcce, omaç, pirinçli  börek, cacıklı arap köftesi, börek çorbası, dolangel tatlısını yaparak eğlenceli vakit geçirdiler.

Dersleri kadar mutfakta da başarılı olan küçük şefler mutfakta sadece yemek yapmadı aynı zamanda iletişim kurmayı, paylaşmayı, yardımlaşmayı da öğrendiler.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Küçük şeflerin mutfak maceraları

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin