Lawrenson Türkiye – İspanya maç tahmini

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EURO Grup maçları D Grubunda mücadele eden Türkiye ilk maçında Hırvatistan’a 1-0 mağlup oldu. Cuma saat 22.00’da oynanacak Türkiye- İspanya maçı ile ilgili tahminde bulunan Lawrenson Türkiye’nin futbolunu geliştirmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.
BBC futbol uzmanı Mark Lawrenson Euro 2016 tahminleriyle İngiltere gündemine damgasını vurdu. İlk grup maçlarında büyük oranda başarılı tahminler yapan Lawrenson gruplardaki 2. maçlar için tahminlerini de yayınladı.

D GRUBU 2. MAÇ TAHMİNLERİ

Lawrenson Türkiye, İspanya maçı için tahmin yaparken Türkiye’nin kendisini hayal kırıklığına uğrattığını vurguladı.

Türkiye’nin Hırvatistan’ın son 20 dakikada Emre Mor oyuna girene kadar gol dahi aramadığını savunan Lawrenson, Milli takımımızın İspanya maçında futbolunu geliştirmeye ihtiyacını olduğunu belirtirken, muhtemelen İspanya’nın Türkiye’ye hiç top göstermeyeceğini iddia etti.

İspanya’nın Çek Cumhuriyeti maçını domine ettiğini belirten Lawrenson İspanya’nın Türkiye’yi yeneceği tahmininde bulundu.

Lawrenson turnuva öncesi D Grubu için yaptığı tahminde Hırvatistan ve İspanya’nın gruptan çıkacağını, Türkiye’nin 3. olarak en iyi 3.’ler arasında yer almayı bekleyeceğini, Çek Cumhuriyeti’nin de eve döneceğini tahmin etmişti.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Lawrenson Türkiye – İspanya maç tahmini

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin