Mehmet Yeter, “Gazilerimizin hayatı kolaylaştı”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından yaptırılan akıllı klozet,akıllı yatak ve banyo taburesi ile gazilerin hayatının kolaylaştığını söyledi.

Yeter, Tahmazoğlu  sayesinde hayallerinin gerçekleştiğini belirterek şunları söyledi,” 13 yıldır hayal ettik. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu hayalimizin ötesini gerçekleştirdi . Allah kendisinden razı olsun. 12.10.2001 tarihinde Tunceli’nin  Hozat ilçesinde teröristlerle çıkan  çatışmada yaralanıp sadece kafa ve sağ kolu hareket eden % 90 felç olan Gazimiz Şükrü Şahin ve diğer 7 gazimizin evlerinde yapılan akıllı klozet, akıllı yatak ve banyo taburesi eksiz tamamlandı. Bu çalışma Türkiye’de gazilerimizin evlerinde yaşamlarını kolaylaştırma açısından bir ilk oldu. Şahinbey Belediye Başkanımız sayesinde başarılan bu çalışma diğer illere de umarım örnek olur. Başkanımıza tüm gazilerimiz adına teşekkür ediyorum.”

Mehmet Yeter, "Gazilerimizin hayatı kolaylaştı"

 

Mehmet Yeter, "Gazilerimizin hayatı kolaylaştı"
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Mehmet Yeter, “Gazilerimizin hayatı kolaylaştı”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin