MHP Gaziantep İl Başkanı Çelik ve Milletvekili Taşdoğan’dan iPhone tepkisi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, parti binasında düzenlenen basın toplantısında gündemi değerlendirdi.
MHP İl Binasında  düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Muzaffer Çelik, MHP Gaziantep Milletvekili A. Muhittin Taşdoğan, Şehitkâmil İl Başkanı Aziz Yücel, Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat, parti yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

İl Başkanı Çelik’in hedefinde ABD Başkanı Trump vardı. “Dünya ekonomisinin %60’ına savaş açan Trump yönetiminin, papaz üzerinden Türkiye’ye saldırması karşısında Türkiye birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmelidir” diyen Çelik, En kısa zamanda Türk ekonomisinin bu saldırıları bertaraf edeceğini belirtti.

Başkan Çelik, “ Ülkemize karşı yürütülen operasyonlara karşı ve ABD menşei ürünlerin boykotunu destekliyoruz. Bununla beraber sanayi şehri olan Gaziantep’in üretilecek katma değeri yüksek markaların oluşması konusunda MHP olarak her türlü yardım ve teknik desteği sunabileceğimizi hatırlatmak isterim. Gaziantep-Nurdağı yolunun sürekli can almasından tedirginiz biran evvel bu yol ıslah edilmeli. Yine Üniversite tercihlerinde Gaziantep’in yeterli sevide tanıtımının yapılması ve Üniversite civarında öğrencilerin sosyal yaşam alanlarının genişletilmesi gerekmektedir. Ayrıca o bölgede bulunan günü birlik dairelerin kontrolleri de yapılmalıdır” dedi.

MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik ve MHP Milletvekili Taşdoğan, Apple kullanıcıları boykota destek olmak adına iPhone telefonları bırakıp başka bir marka telefon kullanacaklarını söyledi.

MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan ise yaptığı açıklamada: “Sayın Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi Türkiye Kurla kurulmadı, dövizle yıkılmaz. Yerli ve Milli kullanmak istiyoruz. Bireysel bir tepki olarak! Phone kullanmayı bırakıyorum. Özel sektörümüzün kur savaşında büyük yara almaması için hükümetimizin tedbir almasını tavsiye ediyoruz. Kur karşısında ezilmemeleri için gerekeni yapacağını biliyoruz. Türkiye çok savaş gördü. Bu ekonomik savaşında üstesinden geleceğiz. ABD Rahip Brunson’u istiyorlarsa, bağımsız Türk Yargısının verdiği karara tüm dünya saygı duymalıdır. Milliyetçi Hareket Partisi kur savaşının arkasındadır. Kur savaşında ki fırsatçıları da devletimiz unutmayacaktır” iİfadelerini kullandı.
Taşdoğan, İş Yerlerinin dolar üzerinden kiraya verilmesine de tepki gösterdi. İş yeri sahiplerinin TL üzerinden kira uygulamaları gerektiğine dikkat çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Gaziantep İl Başkanı Çelik ve Milletvekili Taşdoğan’dan iPhone tepkisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin