MHP İl Başkanı Çelik ödüllendirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Muzaffer Çelik, verimli çalışmalarından dolayı il başkan yardımcılarına plaket takdim etti. 

MHP Gaziantep İl Başkanlığı’nda yapılan programlara düzenli katılım ve çalışmalarda bulunan İl başkan yardımcılarına İl Başkanı Muzaffer Çelik plaket vererek teşekkür etti. İl Başkanlığında düzenlenen törenle plaketleri veren İl Başkanı Çelik, başarının her zaman küçükte olsa ödüllendirilmesinden yana olduğunu ifade etti. 

“MHP’YE İLGİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”

Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Çelik, “İl Başkanı olduğum günden bu yana sürekli birlikte olduğumuz ve birçok projeyi birlikte yürütmeye devam ettiğimiz arkadaşlarımızın teşkilatımıza olan bağlılıkları bizleri de fazlası ile memnun etmektedir. Her İl’de olduğu gibi Gaziantep’te de güçlü bir şekilde teşkilat çalışması gerçekleştiriyoruz. MHP’ye ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye sevgi ve ilgi her geçen gün daha da artıyor. Bu artışa emek veren, gece gündüz demeden bizlerle çalışan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. MHP Gaziantep’te daha güçlü olamaya devam edecek” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP İl Başkanı Çelik ödüllendirdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin