MHP İl Başkanı Taşdoğan referandum için köy ve ilçeleri ziyaret ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

muhittin-mhpTaşdoğan  referandum çalışmalarına devam ediyor

MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum oylamasında ülkücülerin niçin “evet” diyeceklerini anlatmak için köy köy ilçe ilçe gerekirse mahalle mahalle gezeceklerini ifade ederek ilçe ve köy gezilerini aralıksız sürdüğünü belirtti.

Taşdoğan ve yönetimden oluşan heyet Oğuzeli ve Karkamış’ın ardından köy ziyaretlerini devam ettirdi. Oğuzeli Yakacık Mahallesi ve Dutluca köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek  niçin “Evet” diyeceklerini gerekçeleriyle anlattı.

MHP İl Başkanı Taşdoğan ve il yöneticilerinden oluşan heyet, hafta sonu ilk olarak MHP Oğuzeli İlçe Başkanlığını ziyaret etti ve 16 Nisan yapılacak halk oylamasında ”Neden Evet” diyeceklerinin gerekçelerini detaylı olarak anlattı. Taşdoğan, özverili çalışmaları nedeniyle Oğuzeli teşkilatına teşekkür belgelerini takdim etti.

MHP İl Başkanı Taşdoğan referandum için köy ve ilçeleri ziyaret ediyor

Oğuzeli Belediye Başkanı M. Sait Kılıç da ziyaretinden dolayı Taşdoğan ve ekibine teşekkür ederek, “Halk oylamasında ‘Kararımız Evet’ diyerek çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

MHP’LİLERİN KARKAMIŞ ÇIKARMASI

Taşdoğan daha sonra beraberinde Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve MHP Nizip İlçe Başkanı Yahya Yılmaz ile birlikte Karkamış ilçe teşkilatını ziyaret etti.

MHP heyeti Karkamış’ta da büyük bir ilgiyle karşılandı. İl Başkanı Taşdoğan, burada da evet gerekçelerini anlattıktan sonra Karkamış MHP İlçe yöneticilerine teşekkür belgelerini vererek, “Devlet için, millet için, vatan için evet diyoruz” dedi.

MHP Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Seydi Yılmaz da toplantı sonrası bir teşekkür mesajı yayınladı. Yılmaz, mesajında şunları söyledi:

“Ziyaretlerinden dolayı başta İl Başkanımız Muhittin Taşdoğan olmak üzere değerli yönetimine, Oğuzeli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sait Kılıç, Başkan Yardımcısı Hasan Çıldır ve Belediye Meclis Üyelerine,  Şehitkamil İlçe Başkanı Aziz Yücel ve yönetimine, Oğuzeli İlçe Başkanımız Muharrem Özsert ve yönetimine, Nizip İlçe Başkanımız Yahya Yılmaz ve Şıh Müslüm Yılmaz beyefendiye, hizmetlerinden dolayı tüm partililerimize teşekkür ederim.”

Oğuzeli sonrası Muhittin TAŞDOĞAN, Mehmet Sait Kılıç, Nizip MHP ilçe başkanı Yahya Yılmaz Karkamış ilçe teşkilatını ziyaret ettiler.

Karkamışda da evet gerekçelerini anlattıktan sonra Karkamış MHP yöneticilerine teşekkür belgelerini verip Devlet için Millet için vatan için evet dedik dedi.

Karkamış İlçe Başkanı Mehmet Seydi Yılmaz toplantı sonrası teşekür mesajı yayınladı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP İl Başkanı Taşdoğan referandum için köy ve ilçeleri ziyaret ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin