Gaziantep MHP Kadın Kolları yönetimi toplandı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat MHP İl Binası toplantı salonunda yeni yönetim ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Gaziantep MHP Kadın Kolları yönetimi toplandı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, MHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi.

Gaziantep MHP İl Başkan Yardımcısı, 25-26. Dönem MHP Gaziantep Milletvekili adayı Mezine Sırakaya ve Şehitkâmil İlçe Yöneticisi Yeşim Banak Canpolat’ı yalnız bırakmadı.
Milliyetçi Hareket Partisi’nin çiçeği burnundaki yeni Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat Kadın Kollarının görev ve yetkileri hakkında yönetimi bilgilendirdi.
Canpolat, “Türk Milleti’nin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun olarak, başta eğitim seviyelerinin yükseltilmesi olmak üzere her bakımdan gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmak olduğunu belirterek MHP’li kadınların öncelikli görevinin, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin vatan ve milletiyle bölünmez bütünlüğü ile demokratik ve laik yapısını, her türlü yıkıcı ve bölücü akıma karşı korumaya ve güçlendirmeye çalışmak olduğunu söyledi.
Canpolat, Partinin tüzük ve programında yer alan amaç ve ilkeler ile görüş ve politikaların Türk Kadını tarafından öğrenilmesi ve benimsenmesine yönelik faaliyetlerde bulunmak için Gaziantep genelinde çok ciddi çalışmalar yürüterek birçok projeye imza atacaklarını belirtti.
MHP Kadın Kolları Başkanı Özlem Canpolat, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları’nın amacına değinerek şunları söyledi; “Türk Kadınının; Türk Milleti’ne mensubiyetten gurur duyan ve O’na derin bir sevgi ve saygı ile bağlı bulunan, Demokrasiyi bütün kurum ve kuralları ile yerleştirmeyi hedef edinen, Hukukun ve millet iradesinin üstünlüğüne inanan, Adalet ve hakkaniyeti dayanan bir sosyal düzen öngören, Herkesin kanun önünde eşitliğini savunan, Din ve vicdan hürriyetinin kutsallığına inanan, Gelenek ve göreneklerine bağlı ve bu değerleri geliştirmeyi görev bilen, bir anlayışa sahip olarak, toplumda hakettiği statüye uygun bir konuma yükselmesine katkı sağlamaktır.
Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları; bu amaçlara ulaşmak için Parti Tüzük ve programında yer alan ilkeler ile Milliyetçi-Ülkücü tanımında ifadesini bulan, tutum ve davranışlarda bulunmak hedefine yürümek azim ve kararındadır.”
Türk kadınının siyasete daha aktif katılımını ve Ülke nüfusundaki oranına uygun olarak parlamentoda temsilini sağlamak için kolları sıvadıklarını belirten Sırakaya ise ilk seçimde Gaziantep’ten birden çok kadını meclise göndereceklerini ifade etti.

Gaziantep MHP Kadın Kolları yönetimi toplandı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep MHP Kadın Kolları yönetimi toplandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin