MHP Oğuzeli İlçe kongresinde iki aday yarıştı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

mhp-oguzeliMilliyetçi Hareket Partisi Oğuzeli İlçe kongresi  iki adayın çekişmesine sahne oldu. Adaylar el sıkışarak kongrenin hayırlı geçmesini diledi.

Oğuzeli ilçesinde gerçekleştirilen kongreye Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MHP Gaziantep İl Başkanı  Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, TÜRKAV Başkanı Levent Kürüz, Ülkü Ocakları Başkanı Fuat Yozbatıran, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Ökkeş Şentürk, İlçe başkanları ve partililer katıldı.

Kongreye katılan Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy kongreye katılanları selamlayarak başladığı konuşmasında; “Ahmet Kerse bugun burada yaşatılıyorsa, Numan Durak Aksoyun adı bir caddeye veriliyorsa bu üç hilalli bir belediye başkanlığı olduğu içindir. Bayrağımızı bu göklerden indirmeden Oğuzeli’nin yanına yeni yeni ilçeleri orta ve uzun vadede allahın izniyle daha büyük şehirleri alabilmeyi ufuk olarak koyabilmek durumundayız.  Çünkü Liderimizin siyasal stratejisi bunun mümkün olabileceğini göstermiştir” ifadelerini kullandı.

Ersoy konuşmasını MHP üzerinde oynanan oyunlara değinerek devam ettirdi. Ersoy, “Matiksel anlamda hesaplar yaparak sosyolojiyi sosyal psikoloji hesaba katmayan yorumlarla  MHP itibarsızlaştırma sürecine girerek,  fitne yapmaya başladılar. Ama buna ne devletin yöneticileri ne de ülkücüler prim vermedi,  vermeyecek.  Hiç şüpheniz olmasın arkadaşlar yarınlarlar büyük türkiyenin büyük turan ülküsünü açacaktır. Bizim sınırlarımız  bulunduğumuz yerlerle ilgili değil. Vatan ne Türkiye’dir  Türkmeneli Türkistan. Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere Turan. Bu ülkü sizin bizim çocuklarımızın devlet yönetmesine doğru  gidecektir. Bizim sorumluluğumuz seçilmiş olduğumuz illerle sınırlı değil, Türk cografyasının her bir yerinde her bir ferdinin derdi bir Türk ülkücüsünün derdidir. Türk ülkücülerinin iradesiyle seçilmiş milletvekilleri olarak bizlerin bu kaygıyı iliklerine kadar hissetme sorumluluğumuz var. Bu kaygıyı hissedemeyip kendi şahsi  ve siyasi hesapları içerisine girenlerin ne hale geldiği ve nasıl bir hüsranla sonuçlandığını hepiniz çok iyi görüyorsunuz. Ben Oğuzeli Belediye Başkanımız M.Sait Kılıç’a, İl Başkanımız Doç.Dr.Muhittin Taşdoğan’a, Oğuzeli ilçemizin mevcut İlçe Başkanı ile yeniden ilçe başkanı olacak kardeşimize ve her birini fert olarak tanıdığım Milliyetçi Ülkücü hareketin yan kuruluşlarında görev  alanlara bu sorumluluğu üstlenip bu davanın temel prensiplerine göre hareket eden kardeşlerime sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziantep MHP İl başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, 12 Olagan genel kurulunda görevi süresince yaptığı hizmetler için Muharrem Özsert’e teşekkür ederek kongrenin hayırlı uğurlu olması diledi. Oğuzeli’nde  teşkilatın hayrına çivi çakan tüm gelmiş geçmiş başkanlardan Allah razı olsun. Bu konuda da Belediye Başkanımız Mehmet Sait Kılıç’ın duyarlılığına da teşekkür ederiyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sürdürdü.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç 3 yılık görevi süresince yaptığı hizmetleri anlatarak Oğuzelilere bilgi verdi. Konuşmasının ardından MHP Eski yöneticilerine ve Kadın Kolları Başkanı Özlem Günaslan’a yaptıkları hizmetler dolayısıyla  Bayrak ve Kuran-ı Kerim takdim etti.

MHP İlçe Başkanı Muharrem Özsert,  görev süresi boyunca yapmış olduğu faaliyetlerden bahsetti. Özsert;  “Olağan kongremizi Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı 23 Nisan gününde yapmaktayız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın ülkemize ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Genel Başkanımız sayın Dr.Devlet Bahçeli beyin girişimleri ile gündeme gelen 18 maddelik Anayasa değişikliği halk oylaması 16 Nisan 2016 Pazar günü gerçekleştirilmiştir. Türk Milleti sandıklara giderek hür iradesini yansıtmış ve kararını evet yönünde vermiştir. Oğuzeli ilçe teşkilatı olarak Sayın Genel Başkanımızından almış olduğumuz ferman gereğince ilçe merkezine mahallelerimize yapmış olduğumuz çalışmalar olumlu sonuç vermiş oylama sonucunda %66,43 evet çıkmıştır” dedi.

İlçe Başkanlığına aday olan Civan Akdeniz ise partililere ve delegelere hitaben yaptığı konuşmada birlik ve beraberliğe dikkat çekerek, “hizmet ettiğim davama seçilmesemde sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğim. Kimsenin şüphesi olmasın” diyerek şunları ifade etti;

“Bugün 23 Nisan ve iki bayramı bir arada kutluyoruz. Türkiyemize ve milletimize hayırlı olsun. MHP, 1969 yılında Adana’da miting havasında ilk kongresini yapmıştır. Bu kongreler o gün olduğu gibi bugün de devam etmektedir. Dava arkadaşlarımızla birlikte o günkü dik duruşu o günkü heyacanı  ve onuru siz dava arkadaşlarımla paylaştığım için yüce rabbime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ben 1980 yılında Oğuzelinde doğdum, burada büyüdüm,  halen burada yaşamaktayım. Teşkilatımın her kademesinde verilecek her türlü görevi yapmaktan gurur duyuyorum. Bundan sonra da tarafıma verilecek her türlü görevi yapmaya hazırım. Olağan kongremizin ve çıkacak sonucun şimdiden camiamıza hayırlı olmasını diliyorum”

MHP Oğuzeli ilçe Başkanlığı kongresinde Muharrem Özsert’in listesi 149 delegenin,  Civan Akdeniz’in listesi ise 77 delegenin oyunu aldı. En çok oyu alan Muharrem Özsert yeniden başkan oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Oğuzeli İlçe kongresinde iki aday yarıştı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin