MHP ŞAHİNBEY’de üye bereketi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Şahinbey İlçe Teşkilatının 100. Yıl Parkı’nda açtığı standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’ne artan ilgiden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, üye sayılarının her geçen gün arttığını söyledi.

Çıkmaz, “ Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği standımız da, üye kayıtlarının hızlı ve doğru bir şekilde yürüye bilmesi için, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte görev aldık. Vatandaşlarımızın üyeliklere göstermiş olduğu ilgi MHP açısından son derece önemli olduğu bilincindeyiz. Standımıza gelerek kendi gönül rızası ile üye kaydı yaptırması, MHP biti diyenleri yalanlamaya yetiyor. Vatandaşlarımız ile kayıt esnasında yaptığımız sohbetler de vatandaşlarımızın düşünce, öneri ve istekleri konusunda bilgi sahibi olmaları da sevindirici. Üye standımıza uğrayarak gerek üyeliklerini yaptığımız, gerekse üyeliklerini yapamadığımız( kendi bilgileri ve haberleri olmadan başka bir  siyasi partide üyelikleri bulunan ) vatandaşlarımızın bakış açısı Genel Başkanımız  Sayın Devlet BAHÇELİ Bey’in ve MHP’nin Türkiye’nin sigortası ve teminatı olduğu yönündeki fikri olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi’ne gösterilen ilgi her geçen gün daha da artarak devam edecektir.

İlke ve Ülkülerimize sahip çıkarak Genel Başkanımızın emrinde, Milletimizin hizmetinde çalışmalarımıza yeni projelerimizle ve hızlı bir şekilde devam edecek, Milliyetçi Hareket Partisi’ni Gaziantep’te hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Üyelik çalışmalarımıza önümüzdeki günlerde yine devam edeceğiz. Üyelik çalışmamıza katkı veren tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma, MHP Şehitkamil  İlçe Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine, ve mahalle temsilcilerimize teşekkür ederim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP ŞAHİNBEY’de üye bereketi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin